HunHír.info

2019. Újkenyér hava 23. nap, Tuli napja.

Anschluss

2019. május 19. 15:32
Hunhír.info

strache-fpo-250.jpgNéhány német újság 24 óra alatt megbuktatta a legitim választásokon meggyőző többséget szerző, jobbközép és jobboldali pártokból álló, népszerűségét ezidáig megőrző osztrák kormányt. Hát, aggódunk Ausztria függetlenségéért. Egy titkosszolgálati akcióból általában kevés dolgot lehet kimatekozni, de ebben az esetben azért néhány dologban bizonyosak lehetünk. Én személy szerint imádom azokat a képeket, amikor Hitler bevonul hozzájuk és a lakosság 95 százaléka lelkesen üdvözli őt az út mentén virágokkal felsorakozva.

Menedék - Pálfi

A jelenlegi európai helyzet komoly aggodalomra ad okot. Az egyre erősebb nagynémet hegemonista törekvések, Anglia gyengesége, Franciaország nevetséges kormányzata, az erősödő német nyomás Lengyelországra és Magyarországra, az orosz veszély, mind-mind azt sugallja, hogy ez a jövő már volt egyszer. Ha nem kétszer.

Egy titkosszolgálati akcióból általában kevés dolgot lehet kimatekozni, de ebben az esetben azért néhány dologban bizonyosak lehetünk.

Az oroszok csinálták…
Erről meg lesz győződve a liberális sajtó és a nyugati politikai elit. Hiszen nyilvánvaló, hogy egy klasszikus orosz-szovjet KGB-s trükkről van szó, úgy hívják, hogy mézesbödön csapda. Az ilyenben egy vonzó, orosz akcentussal beszélő, magát orosznak és Putyin környezetéhez tartozónak mondó nő játssza a csali szerepét, az áldozatot leitatják (általában vodkával), esetleg bedrogozzák és kompromittáló felvételeket készítenek róla. Az egészet azért oroszosítják el ennyire, hogy arra hivatkozva tagadhassák le az egészet, csak nem ennyire hülyék, hogy orosz népviseletben hajtsanak végre egy titkosszolgálati akciót.

Aztán az oroszok, német újságok segítségével (milyen rafinált) az európai parlamenti választások előtt 8 nappal nyilvánosságra hozzák a felvételt. Hacsak nem gondoljuk, hogy német újságíróknak bejárása van az FSZB kompromittáló-anyag raktárába.

Ha tényleg az oroszok pénzelik az egész szélsőjobbot Európában, akkor az oroszok miért nyírják ki az egyik legerősebb európai „szélsőjobboldali” pártot, a valaha volt legfontosabb összeurópai választások finisében? Miért nem baloldali vagy liberális politikusokat buktatnak meg? Azokat bármelyik német kupinegyedben le lehet kapni orosz akcentussal beszélő ukrán lányok társaságában.

De az oroszok voltak, mert a németek ilyet nem csinálnak…
Ők szívükön viselik Ausztria sorsát és különösen kényesek rá, hogy ne avatkozzanak be más államok belügyeibe. Pont mint az oroszok. Azok is pont ilyen demokraták.

Ausztria egyébként híresen jól sikerült demokrácia, egyedül ott demokraták annyira, hogy megismételtek egy elnökválasztást, mert a szocdem kormány irányításával elcsalták az egészet. Olyanok voltak például, hogy szocdem pártaktivisták számolták a szavazatokat. Meg volt néhány százezer levélszavazat, amely nem leragasztott borítékban érkezett, és csak isten tudja, hogy kitől.

És Ausztria az az ország, ahol az iskolaigazgatókat is párt alapon nevezik ki, meg a színházigazgatókat is. Akik egyébként aztán Budapestre járnak hisztériázni, ha valamelyik pesti színház ultraliberális igazgatójának lejár a mandátuma és nem ő nyer újra.

De mi magyarok csak vegyünk példát róluk…
Én személy szerint imádom azokat a képeket, amikor Hitler bevonul hozzájuk és a lakosság 95 százaléka lelkesen üdvözli őt az út mentén virágokkal felsorakozva. Még szerencse, hogy ennek a jeles nemzetnek semmi köze nem volt nagy fiának későbbi rémtetteihez. Ők meg lettek szállva. Mi voltunk az utolsó csatlós, nem ők. Teljes joggal vetnek meg bennünket, például azért mert elvesztettük nekik az I. világháborút. Ha nem lettünk volna restek még másik félmillió magyart feláldozni a birodalomért, még mindig kedvükre uralkodhatnának rajtunk és játszhatnák a nagy nemzetet.

Én személy szerint azóta rühellem az osztrákokat, amikor a bécsi kézilabda világbajnokságon az osztrák közönség a döntőben a dél-koreaiaknak drukkolt, és nem a magyar válogatottnak. Az ilyen apróságok helyeznek el igazán egy nemzetet a karakterológiai térképen. Szerintem még a szlovákok is jobb szövetségeseink, mint az osztrákok.

Ennél kedvesebbet nem is kell írni róluk.
Persze magyar szála is van a történetnek, szegény hülye Strache újságot, médiát akart venni magának, mint ahogy a magyar jobboldal tette, mert nyugaton is valahogy olyan kiegyensúlyozottak a médiaviszonyok, mint nálunk voltak a kilencvenes években. Az mondjuk rejtély, hogy miért egy állítólagos orosz milliárdos unokahúgával akarta ezt megbeszélni, de ezt bízvást a szervezetébe került idegen anyagokra lehet fogni. A politikai karrierjének vége, valószínűleg Kurzénak is, habár róla még kiderülhet, hogy egy igazi feketeöves áruló, aki csak vissza akar térni a jól bevált néppárti-szociáldemokrata koalícióhoz.

Közép-Európában azonban a Strache-akció nem nagyon fog szavazatokat hozni a bevándorláspárti hazaáruló pártoknak, mert ezzel a lépésével a nyugat megmutatta az igazi arcát, hogy milyen brutális gátlástalansággal merészel beavatkozni más államok belügyeibe.

Tutiblog

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat