HunHír.info

2018. Álom hava 13. nap, Kurszán napja.

Zsidó csillaggal a fejükön kellett köszönteniük a magyar gyerekeknek édesanyjukat egy óvodában

2013. május 09. 10:33
Hunhír.info

izraeli-zaszlok.jpgA képen látható zsidó csillagos "fejdíszeket" kellett viselniük az óvodásoknak anyák napján. Így köszöntötték a balatonfüredi Kiserdei Óvodába járó magyar gyerekek édesanyjukat. Hogy voltak, akik nem fogadták teljes odaadással az óvónők ötletét, jelzi, hogy Facebook-oldalára az egyik édesanya felháborodott kísérőszöveg mellett posztolta ki képekkel illusztrálva az intézmény önkényes csillagozását.

Menedék - Baráthosi

Az édesanya közlése szerint már az is több volt a soknál, hogy az óvodai farsangi mulatságnak a Hit Gyülekezete nevű hivatalosan egyházzá nyilvánított cionista szekta adott otthont. Most viszont a keresztények vallási érzékenységét még inkább megsértették, de kíváncsiak lennénk, hogy mondjuk a pogányok, hitetlenek mit szóltak mindehhez.

Természetesen eltorzítottuk a közösségi oldalra feltöltött képet, hogy ne lehessen felismerni és megbélyegezni - még jobban - a gyerekeket


A Fidesz megfelelés-kényszeres politikájának tipikus tükröződése az amúgy folyamatosan fejlődő Balatonfüreden, amelyből úgy látszik, Bóka István polgármester hiába csinált építészeti szempontból mintavárost, pozitív megítélését maximálisan beárnyékolja, hogy ilyen célirányos cionista propaganda-hadművelet előfordulhat az általa vezetett Balatonfüreden.

A magyar kisgyermekek agymosása, így a balatonfüredi eset is jól illik abba a képbe, amelyről már tavalya magyar médiában elsőként hírt adtunk, az Eszter könyve elnevezésű zsidó propagandafüzet óvodai, iskolai terjesztésével kapcsolatosan. A magyarországi zsidó nagykövetség támogatásával készített füzet a mindenre fogékony fiatalok számára egyértelműen azt közvetíti, miszerint Isten ajándékozta a zsidóknak jelenlegi államuk területét, ezért nemcsak jogosan tartózkodnak a megszállt palesztin területeken, hanem a vallásos érzelműek számára kétségeket kiváltó módon Isten kiválasztott népe szerepében tetszeleghetnek.

Nem akarják megérteni a zsidó propagandagépezet vezetői, sem az állandó holokausztkampányukkal, sem az erőszakos hittérítéssel, hogy ezzel pont az ellentétes hatást érik el a szabadságszerető magyar nép körében, hiszen már a bolsevik uralom is megmutatta, hogy a többség legjobban azt veti el, amit erőszakkal közvetítenek és sulykolnak, még akkor is, ha esetleg az adott időpontban félelemből, egzisztenciális okokból erről nem beszél. Aztán amikor eljön az alkalmas időpont, elementáris erővel tör ki belőle a kötelezőség miatt felgyülemlett ellenérzet.

Az elmúlt 23 év jellemzője, hogy a normális mederben tartott holokausztozás helyett egy kötelező fájdalom- és siralomszemléletet akarnak kialakítani Magyarországon, ami pont azokra csaphat vissza bumerángként, akiket éppúgy felhasználnak saját vezetőik különböző birodalmista céljaikra, mint ahogyan felhasználják bizonyos magyarországi politikai erők a szocialista 3,60-as kenyér időszakát az oligarchák, az idegen multik, a nagytőkések és a bankok hatalmának biztosítására.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat