HunHír.info

2019. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Több kilométeres a torlódás az M7-esen Budapest felé

2019. július 21. 17:00

Baleset miatt hét kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán vasárnap kora délután Szabadbattyánnál a főváros felé – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Hat embert kellett kimenteniük a tóból a balatoni vízimentőknek szombaton

2019. július 21. 12:31

A nap folyamán a strandolók szörffel, vízibiciklivel és SUP deszkákkal nem tudtak volna a vízirendőrök segítsége nélkül biztonságosan partra jutni. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 20-án négy esetben összesen hat személyt mentettek ki a tóból - számolt be a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség weboldalán

Ellopott másfél mázsa rozsdás vasat, aztán feltört egy autót - de ő az erőtartalék!

2019. július 21. 10:55

A hevesi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak egy helyi "férfival" szemben.

Illegális gyorsulási verseny ellen léptek fel a rendőrök

2019. július 21. 09:03

Az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében tartott ellenőrzést pénteken a rendőrség és a közlekedési hatóság Budatétényben – tette közzé honlapján vasárnap reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Toroczkai László szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet az első országos cigány televízió, a Dikh TV

2019. július 21. 07:00

cigany-es-csendor-250.jpgA Mi Hazánk szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Magyarország első országos cigány televíziója, a Dikh TV, mivel a működésével a magyarság és a cigányság egymás ellen uszítását szolgálhatja – jelentette ki Toroczkai László pártelnök szombaton Budapesten. Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján közölte: akár parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezik, például annak tisztázására, hogy az új televízió finanszírozói mögött nem találhatók-e más államok.

A hőség mellett zivatarokra is számítani kell vasárnap

2019. július 21. 06:58

Több megyére a hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra.

Naná, hogy a nevében Németország legnagyobb problémája ma is a szélsőjobb jelenléte...

2019. július 21. 06:52

naci_nurnberg250.jpgMerkel a Hitler elleni sikertelen merénylet évfordulóján üzent. A német kancellár a gróf Stauffenberg és társai által Adolf Hitler elleni sikertelen merénylet 75. évfordulójáról emlékezett meg, hangsúlyozva, hogy Németországban a szélsőjobb elleni fellépést az ismert történelmi előzmények után minden eszközzel támogatni kell.

Akinek a gyilkosság a hobbija...

2019. július 21. 06:47

A 77 éves Albert Flicket kiengedték a börtönből, mondván, túl öreg már ahhoz, hogy gyilkoljon. Tévedtek.

Illegális lakásfoglalónak is felcsapott egy budapesti kábítószerárus

2019. július 20. 20:17

A rendőrségre 2019. július 17-én este bejelentés érkezett egy belvárosi lakás tulajdonosától, hogy nem tud bejutni a saját ingatlanjába, mert valaki zárat cserélt az ajtón, valamint láthatóan huzamosabb ideje lakhatásra használja a lakást, de ő nem adta ki senkinek.

Időjárás: vészjelzést adott ki az OMSZ

2019. július 20. 17:04

Zivatarok és viharos szél is jöhet, ami miatt első fokú riasztást adott ki az Országos Meteorológia Szolgálat. Vasárnap a hőség okoz nagyobb problémákat majd, de záporok akkor is lehetnek.

Azonosíthatatlan már a Hableány-baleset utolsó áldozata

2019. július 20. 16:37

Hivatalosan már csak egyetlen embert keresnek a dunai hajóbaleset áldozatai közül. A május 29-i szerencsétlenség után a koreai állampolgárt a Duna teljes magyarországi és szerbiai részén keresik, sőt, újabb koreai egységek érkeznek Budapestre, hogy segítsék az akciót. Családja - legalábbis a Blikk értesülései szerint - még mindig Magyarországon várják, hogy szerettük teste előkerüljön, mivel kulturális okokból addig nem tudják befejezni a gyászt, amíg meg nem győződtek róla, hogy már meghalt.

Heller halála: a rendőrségre érkezett bejelentés, hogy egy hulla úszik a Balatonban

2019. július 20. 12:15

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a július 19-én elhunyt Heller Ágnes a Balatonon nyaralt, és úszás közben, a vízben érte a halál. A rendőrség hírügynökségi megkeresésre, a Magyar Tudományos Akadémia bejelentése után közölte a filozófus halálának körülményeit.

Szobrot Horthy Miklósnak!

2019. július 20. 10:06

Ma van száz éve annak, hogy – rögzítsük – 1919. július 20-án Szegeden megszentelték a Nemzeti Hadsereg zászlaját. A sereg fővezére Horthy Miklós lett. Ez előtt tisztelegve tartott pénteken megemlékezést és 100 perces díszőrséget a Fejér Szövetség az Országzászló téri emlékműnél.

Berki Krisztián is elindul a főpolgármester-választáson

2019. július 20. 07:39

Berki Krisztián is elindul a budapesti főpolgármester-választáson. A médiaszemélyiség egy videóban jelentette be közösségi oldalán, hogy változást szeretne hozni a fővárosban.

Számít, hogy szemkilövető diktátor volt? Az ország agymosott 10 százaléka rá szavaz...

2019. július 20. 07:19

GYF-petos.jpgA Závecz Research honlapján közölt júliusi pártpreferencia-adatok szerint a Fidesz a teljes népesség körében harminckettő, a biztos szavazó pártválasztók körében pedig ötvenegy százalékon áll. A második legnagyobb politikai erőnek továbbra is a DK tűnik: Gyurcsány Ferenc pártja a teljes népesség körében tíz, a biztos szavazó pártválasztók között tizenhét százalékon van.

Meghalt Heller Ágnes - halottról jót, vagy semmit, ezért semmit sem írunk...

2019. július 20. 06:11

heller-agnes-250.jpgMeghalt Heller Ágnes judeobolsevik filozófus péntek kora délután, 90 éves korában. Elsőként a 444 adott hírt róla, hogy a Magyar Tudományos Akadémia balatonalmádi üdülőjének strandjáról indult úszni, de ismerősei hiába várták a parton. Halála hírét a német közszolgálati tévé régiós tudósítója is megerősítette. A rendőrség közleményében azt írja, az idegenkezűség és a bűncselekmény gyanúját kizárták.

Holt­testre buk­kan­tak Vác ha­tá­rá­ban, gyil­kos­ság tör­tén­he­tett

2019. július 19. 20:22

Holttestre bukkantak Vác határában, egy búzatáblában péntek délután a Váconline szerint. A portál információi szerint bűncselekmény történt, a rendőri helyszínelés még tart.

Földi László: A kioktatás

2019. július 19. 20:00

A magukat fejlettebbeknek tartó nyugat-európai társadalmak rendszeresen kioktatják az unióhoz később csatlakozó, szerintük elmaradottabb keletieket. Teszik ezt azért, mert bár nem élték meg a szocializmus évtizedeit, ennek ellenére meggyőződéssel vallják, hogy ez az időszak teljesen elbutította a keleti blokkban élőket.

Lezárták a rakpartot baleset miatt

2019. július 19. 18:22

Baleset miatt lezárták a Slachta Margit rakpartot a Margit hídnál péntek délután - közölte a rendőrség a honlapján.

Tökre igaza van Szili Katinak... A niggerek fontosabbak az européereknek, mint az őshonos kisebbségek!

2019. július 19. 18:20

A miniszterelnöki megbízott szerint az "igazi" kisebbségek ügyét „lesöprik az asztalról”, miközben az afrikaiak mindenben előnyt élveznek az EU-ban.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat