HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Röszkei abszurdum: szegény terroristákat nem lehet kiutasítani, mert akkor nem találkoznak a rokonokkal

2016. június 30. 17:21

A vádlottak felmentését, illetve - törvényes vád hiányában - az eljárás megszüntetését kérték a védők a tavaly ősszel a röszkei közúti átkelőnél történt tömegzavargás miatt indult perben a Szegedi Járásbíróságon csütörtökön.

Most meg a nemzetközi bankok elől futamodtunk meg

2015. december 19. 12:36

Valószínűleg világcsúcstartó volt eddig Magyarország a bankadó szempontjából, 2016-ban azonban ez megváltozik: bár nehéz összevetni az egyes országok bankadóit az eltérő adóalapok miatt, úgy tűnik, Lengyelország veszi át hazánk helyét.

Olvasó: Segítsetek!

2009. szeptember 02. 23:30

Egy 2007-es tüntetésről keres felvételeket olvasónk, hogy rendőrség ellen indított perében segítségére legyen az egyértelmű bizonyíték. Alább történetét közöljük.

Fiatal bűnözőt raboltak ki a bűnöző cigány kölkek

2008. május 31. 16:41

Kiraboltak egy 17 éves fiút szombatra virradóra Nyíregyházán, a tettesek elvették áldozatuk cipőjét, nadrágját, övét, pólóját, fülbevalóját és személyes iratait is - közölte honlapján a rendőrség.

Budaházy tagad

2008. január 23. 13:05

budahazy.jpgTagadta bűnösségét Budaházy György a Fővárosi Bíróságon a szerdán kezdődött perében. Azt mondta: nem akart puccsot elkövetni a kormány ellen 2007 tavaszán, csak a politikai rendszer alapjait kérdőjelezte meg.

Nyolc hónapot kapott a vármegyés fiatalember - felfüggesztve

2007. június 26. 15:55

Közveszélyokozás előkészülete miatt nyolc hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte első fokon a Pesti Központi Kerületi Bíróság P. György 19 éves, HVIM-es fiatalembert, aki Molotov-koktélok készítéséhez szükséges anyagokat szerzett be és az ebből készített eszközöket rendőrök ellen használta volna szükség esetén védekezésül március 15-én.

Megint a spiclikre támaszkodik a rendőrség

2007. március 30. 18:59

Két héttel a március 15-ei események után egyetlen tüntetőt sem sikerült előállítaniuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság különleges nyomozóinak.

Kormányprogram szintjére emelt hisztériakeltés

2007. március 27. 20:39

Bebizonyosodott, hogy a kormányprogram szintjére emelt félelem- és hisztériakeltés ezúttal is teljesen alaptalan volt - jelentette be Répássy Róbert fideszes országgyűlési képviselő a médiumokhoz eljuttatott közleményében.

Demszky bemocskolta Bajcsy emlékét

2007. március 22. 12:09

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szarvasi szervezete védelmébe veszi Bajcsy-Zsilinszky Endre emlékét, melyet Demszky Gábor tudatosan mocskolt be március 15-én.

Vármegyést gyanúsítanak a koktélgyártással

2007. március 21. 16:52

Iratismertetést követően lezárta a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda az ellen a 19 éves fiatalember ellen, aki a gyanú szerint Molotov-koktélokat gyártott budapesti lakásában; ellene közveszélyokozás miatt várhatóan vádemelést javasol a rendőrség - közölte a gyanúsított védője.

Olvasó a kordonbontásról

2007. március 19. 20:01

"Végre aztán 1:48 perckor ahogy elbontották az betonozott részt elkordonozó első panelt, én léptem a Parlamentünk szent magyar földjére elsőnek. Az első szavaimat a kordonok mögött az ott lézengő 10 fős rendőrosztag felé intéztem "OSZLATÁS VAN FIÚK, MEGJÖTT A MAGYAR NEMZET!'. Mire elmentek."

Amikor az orosznak van igaza

2007. március 19. 16:01

Egy moszkvai lap szerint Gyurcsány Ferenc kormánya nincs veszélyben, mert az EU vezetősége nem tűr újabb forradalmat Budapesten. Forradalmárok és felkelők! Ez a dolog titka. A Kossuth téri hordószónokok meg tesznek róla, hogy az átlagember teljesen visszahúzódjon silány, de biztonságosnak tűnő világába.

A Hóbagoly utálja a tojást

2007. március 19. 15:51

Boross "Hóbagoly” Péter a nyalipárt prominense, egykori csak úgy lett miniszterelnök parlamenti felszólalásában arra kérte igazi főnökét, Gyurcsányt, tegyék egyértelművé, hogy a tojásdobálás üldözendő.

Itt a Csőcselék Mozgalom

2007. március 19. 15:14

"Az általunk szervezett március 15-ei esti perfomansz jellegű utcai demonstrációsorozatnak semmiféle köze sincsen Orbán Viktorhoz, a Fideszhez vagy annak politikájához"- olvasható a magát Csőcselék Mozgalomnak nevező szervezet közleményében.

Budaházy: újra köztetek

2007. március 19. 14:37

"Szeretném, ha megértenétek engem. Én már évek óta következetesen küzdök egy új rendszerváltásért. Sőt többért, egy egész korszakváltásért. Nem látom értelmét újabb rossz félmegoldásoknak, ezért is nem veszek részt semmilyen pártalakításban” - áll egyebek mellett Budaházy György hazafi HunHír.Hu-hoz eljuttatott levelében.

Áltüntetők a Terror Házánál (is)

2007. március 18. 20:27

A budapesti Terror Háza előtt gyülekezőktől elkülönülve, az Andrássy út másik oldalán egy kisebb csoportra lettek az ott lévők figyelmesek március idusán. A gyanús kis csoportról bebizonyosodott, hogy rendőrspiclik, mikor behúzódtak a kordon mögé. Észrevették, hogy lebuktak, közröhej tárgyává váltak.

Na persze, vasnarancs

2007. március 18. 08:16

demszkytojas.jpgDemszky Gábor szerint vasdarabok voltak azokban a narancsokban, amiket a tüntetők hajítottak a főváros ünnepségére meghívott díszvendégek felé a Petőfi szobornál, március 15-én.

Spontán tüntetés vagy zavargás? (+képek)

2007. március 17. 10:02

A március 15-én este Budapesten lezajlott „zavargások” ügyében rengeteg (írott és képes) beszámoló jelent meg a sajtóban, a pártok képviselői is sokat nyilatkoznak a témában. Persze szinte kizárólag elítélően. Még a nemzetinek mondottak is. Én egyszerű részvevőként szeretném megosztani másokkal, hogy személyesen mit láttam, tapasztaltam.

Orbán is a népet hajtaná a csalánosba?

2007. március 16. 21:18

A kormány utolsó lehetőséget kapott a Fidesztől, hogy uralmon maradhasson: fogadja el az általuk kiharcolt népszavazások eredményét. Ha ezt sem teszi meg, elveszti minden (netán maradék?) legitimitását, és nem marad más számára hátra, mint a futás.

Sokba került a tegnap

2007. március 16. 20:55

A hírek szerint közel 18 millió forintos anyagi kár keletkezett a tegnap esti tüntetések során. Ha ehhez hozzászámoljuk az új védőfelszerelések árát, a rendőrök kiképzésére, a vidéki rohamosztagosok budapesti szállásoltatására, élelmezésére fordított pénzt, no meg a veszélyességi pótlékkal megtoldott fizetésüket, bizony igen sokba került az adófizetőknek a tegnap esti, egyes feltevések szerint amúgy is csak megrendezett összecsapás.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat