HunHír.info

2019. Újkenyér hava 23. nap, Tuli napja.

Morvai és Gaudi Budaházynak ajánlotta fel a rendőrségi kártérítést

2011. július 09. 11:42

rendorsor.jpgA rendőrség kártérítést adott és megkövette Morvai Krisztinát és Gaudi-Nagy Tamást a 2009. március 15-ei rendőri bántalmazás miatt – a kártérítést Budaházyéknak ajánlották fel - tájékoztatott a Jobbik.

Jelentés március 15-éről: A brutális, embertelen rendőrök és az őrző-védők jogszerűtlenségei

2009. május 24. 18:50

2_motozas.jpgSzemben állt az embertelen és megalázó bánásmód tilalmával a rendőrség eljárása, az előállítottak levetkőztetése idén március 15-én Budapesten - állapította meg Szabó Máté ombudsman vizsgálata, amely több visszásságot is feltárt.

Március 15.: akcióban a nemzeti jogvédők

2009. március 30. 16:39

rendorsor.jpgTöbb jogsértést is elkövetett március 15-én a rendőrség a Nemzeti Jogvédő Alapítvány hétfőn bemutatott - az ünnepről készült - jelentése szerint. A jogvédők szerint visszatérő jelenség a minden jogalapot nélkülöző előállítások sora is, ugyanis voltak olyanok, akiket azért állítottak elő, mert zászlót, transzparenseket lobogtattak és nemzeti jelképeket viseltek, azonban a rendezvényt nem zavarták meg.

Negyedmilliót kell fizetnie, mert visszaütött a brutális rendőrnek

2009. március 27. 22:25

M. A. esztergomi bajtársunk a mai napon állt a Markó utcában a Bíróság előtt. Gyorsított eljárásban 250 ezer forint büntetéssel sújtották, hogy az őt megütő brutális ÁVH-snak visszaütött a pajzsára - tájékoztatta a Magyar Önvédelmi Mozgalom a HunHír.Hu-t.

Morvai Krisztina nyílt levele Balog Zoltánhoz

2009. március 24. 19:51

morvaik090315.jpg"Felhívom a T. Emberi Jogi Bizottság figyelmét arra is, hogy a jogállami és demokratikus rendőrség mellett, az emberi jogok biztosítása és védelme mellett kiálló legfontosabb szervezet, a Tettrekész Magyar Rendőrök Szakszervezete és annak vezetője, Szima Judit ellen szabályos hadjárat folyik. Mára egyértelművé vált a Magyarországot diktatúrává tenni akaró, kormányközeli erőknek azon szándéka, hogy a TMRSZ-t hazug indokokkal feloszlattassák, Szima Judit és a közel ötezer szakszervezeti tag
rendőr törekvéseit ellehetetlenítsék".

Harminc panasz a Gyurcsány-robotok ellen, Kúrcsány nevét a szádra ne vegyed!

2009. március 24. 16:15

rendorsor.jpgHarminc panasz érkezett eddig a Független Rendészeti Panasztestülethez a március 15-i rendőri intézkedésekkel kapcsolatban - közölte az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának keddi ülésén Kaltenbach Jenő, a szervezet elnöke. A panaszosok egyebek mellett az igazoltatást, a fogva tartás körülményeit, a kényszerintézkedést és az adatrögzítést kifogásolták - mondta kényszeredetten Kaltenbach, aki csak a bűnöző cigányok, buzik esetében szidta a rendőröket örömmel.

Juhász: Nem volt testüregvizsgálat

2009. március 24. 07:49

A Fidesz szerint a legsúlyosabb jogsértések nem voltak láthatók március 15-én, mert azok a széles közvélemény számára érzékelhetetlenül, a rendőrség épületében történtek – jelentette ki Balog Zoltán. Az emberi jogi bizottság elnöke hétfőn a parlamentben megköszönte, hogy Budapesten március 15-én „még lehet szabadon énekelni a Himnuszt”, s azt is, hogy nem rendeltek el kijárási tilalmat.

Eltáncolt március

2009. március 19. 08:59

Budapest 2009 márciusában nem tudott ünnepelni, s erre nem az esős idő ad magyarázatot. A halálba táncoltatott országban a központi, múzeumkerti ünnepségre leginkább az eltáncoltatott március megjelölés illik, mert nem akadt szónok, aki méltón és emlékezetesen, a mához szólóan tudta volna felidézni a 161 évvel ezelőtt történteket. Nem az első eset, hogy táncban kell elbeszélni egy forradalmat, s bár lehet ennek is művészi értéke, de az élőszót semmi nem pótolhatja a magyarság márciusi vagy akár októberi ünnepén.

Dósáék is szemtanúkat keresnek

2009. március 19. 08:01

Kérünk mindenkit, hogy akinek, bármilyen video- vagy fényképfelvétele van a 2009. március 15-én kora este Budapesten, az Arany János utca Nyugati felé eső szakaszán történt rendőri fellépésről, mielőbb jelentkezzenek az alábbi e-mailcímen: turul71@gmail.com - tette honlapján közzé felhívását az MG Őrző Szárnya.

"Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat” - Ifj. Hegedűs beszéde a Gárda-avatón

2009. március 18. 16:01

A HunHír.Hu megszerezte ifj. Hegedűs Loránt Gárda-avatón elhangzott beszédének hangfelvételét, hogy azt alább megoszthassuk olvasóinkkal.

Szemtanúkat keres a MÖM is

2009. március 18. 15:06

"Március 15-én az Arany János utcánál 18 óra 30 körül egy nyírbátori brutális rendőr pajzsával megütötte bajtársunkat. Akik ezt az esetet látták, tanúskodnának, vagy van róla fényképük, videofelvételük, kérjük, jelentkezzenek!" - írja a MÖM.

Újabb letartóztatott meséli el történetét a HunHíren

2009. március 18. 12:36

jobbik_szabadsag.jpgA március idusai rendőri brutalitás egy újabb áldozata jelentkezett a HunHír.Hu-nál. Kérésére az újabb, politikai okból, ártatlanul meghurcolt fiatalember nyílt levelét alább közöljük.

Kommentár nélkül - Budapest, 2009. március 15.

2009. március 18. 10:53

A Szabadfilm Project képes összeállítása a március 15-i esti eseményekről, benne Toroczkai László édesapja, Gaudi-Nagy Tamás, Morvai Krisztina.

Totálisan megbukott a lex tojás, rántotta lehet Gyurcsányból

2009. március 18. 07:56

2_tojasok.jpgTúlzottnak és törvénysértőnek tartják jogvédő szervezetek a rendőrség egyes március 15-i intézkedéseit. A Gaudi-Nagy-féle magyar jogvédő gőzhenger beindult, a kézzel vezetett, a hatalom által irányított rendőrség megint elviszi a balhét, de az igazi bűnösök a parlamenti bársonyszékekben ülnek.

Blogin: Vérző idusunkhoz

2009. március 17. 16:48

Amikor a március tizenötödikén készült televíziós felvételeket néztem, úgy tűnt, mintha a rendőrség ágyúval lőne a verébre. Semmiképpen sem tűnt arányosnak az intézkedés még akkor sem, ha elfogulatlanul próbáltam nézni a képsorokat. Nem lepődött meg senki, ugye?

Nemzeti jogvédőkhöz fordulnak a megalázott, rabosított fiatalemberek

2009. március 17. 14:35

rendorsor.jpgFelvette a kapcsolatot a Nemzeti Jogvédő Alapítvánnyal az a két fiatalember, E. Mihály és N. Mihály, akik hétfőn a HunHír.Hu-n arról számoltak be, miféle rendőri atrocitásokat és megaláztatásokat kellett elszenvedniük egy aberrált rendőrtől a Gyorskocsi utcai fogházban március 15-én.

Kovács Géza: Akik a brutális előállításokat végrehajtották, azoknak lenne a helye a vádlottak padján!

2009. március 17. 14:14

justicia250.jpg"Láttam és tanúsítom többed magammal, hogy M. A.-t a zebránál egy magából kivetkőzött rendőrbűnöző felszólítás nélkül, semmi indok alapján, pajzsával brutálisan megütötte. Közvetlenül mellette álltam. Az ütéstől a büntetlen előéletű M.A. egyensúlyát vesztette és megtántorodott." Kovács Géza, a MÖM tiszteletbeli elnökének beszámolója a március 15-ei rendőri terrorról.

Zsidó ÁVO-s terrorlegények utódai a bántalmazták a tüntetőket a rendőrségen

2009. március 17. 11:43

kicsimotozas.jpgAz SZDSZ-es ávós szülők leszármazottjai képviselők és vezérek örülhetnek., a rendőrség ugyanazokat a módszereket vezeti be, mint körömtépő, hereverő apukáik, anyukáik. A zsidó ávósok és hóhérlegények utódai az emeber gyalázás és alázás magasiskoláját mutatták be az elfogott tüntetőkön.

Pataky március 15-éről: Rákosi meg Kádár idejében volt ilyen

2009. március 17. 09:27

Több híresség is megdöbbenésének adott hangot a március 15-i, budapesti ünnepségek kapcsán - Elfogadhatatlannak tartják, hogy egy demokratikusnak nevezett országban nem élhet a lakosság a szabad vélemény-nyilvánítás jogával.

Toroczkai László a Bazilika előtt (videó)

2009. március 17. 07:48

toroczkai_laszlo_250.jpgToroczkai László március 15-ei beszéde a Bazilika előtt.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat