HunHír.info

2019. Újkenyér hava 25. nap, Koppány napja.

Meggyalázták a nemzeti színeinket a buzik?

2011. június 20. 06:46

buzi_zaszloval250.jpgHírportálunkhoz étkezett bejelentés szerint egy jogászcsoport vizsgálja, hogy milyen törvényi kitételek alapján tehetik meg a feljelentést azok ellen, akik szivárványszínűre maszkírozták a magyar nemzeti színeket, és ezzel sok ember érzékenységét sértették meg, keltetek bennük félelmet és rettegést.

Nemzetközi botrányt emlegetnek: Osztrák buzikat is előaállítottak

2011. június 19. 12:58

Osztrák állítások szerint a magyar rendőrség előállított két osztrák fiatalt, pedig őket támadták meg Budapesten a neonácik.

A másoknak erős védelem, a klasszikus családmodellt kedvelőknek gumibot és könnygáz járt (+ helyszíni képek a tűzvonalból)

2011. június 18. 22:18

antibuzi2011-500.jpgAz idei buzifesztivál felvonulói az új alkotmány ellen tiltakoztak, amely kizárja az azonos neműek közötti házasságot, a klasszikus családmodell mellett kiállók pedig a nyilvános, kérkedő buzulás miatt fejezték ki nemtetszésüket. Az ostor ez utóbbiakon csattant.

De lehet minden köcsög mellé rendőrt állítani

2011. június 18. 19:07

Rejtő Jenő klasszikus mondása most behalt. Igen is lehet - no nem minden pofon,- hanem köcsög mellé rendőrt állítani. A zsaruk felhívták a buzik figyelmét, hogy csak védett útvonalakon távozhatnak a búcsúbuliról.

Megfogták a tüntetőket a József Attila utcánál, a tömeg feloszlott

2011. június 18. 18:35

Mint várható volt, nem kispályáztak a rendőrök, hagyták, hogy a buzik menetét követő ellentüntetők végigrohanjanak a fél Belvároson. A József Attila utca mögött felállított kordonon viszont nem jutottak át, így a tömeg feloszlott. Tudósítónk szerint kettes, hármas csoportokban próbálnak beszivárogni a Kossuth térre.

Egy cigány dobálta meg a vonuló tüntetőket - Közel járnak a Kossuth térhez

2011. június 18. 18:00

Tudósítónk jelentése szerint egy cigány férfi különböző tárgyakkal dobálta a Király utcán nyomuló mintegy ezer fős tömeget. A tüntetők a József Attila utcáig háborítatlanul eljuthattak.

Három rendőrroham, kutyákkal - A Király utcán törnek előre a tüntetők

2011. június 18. 17:41

Tudósítónk jelentése szerint három lépésben rohamozták meg a rendőrök a tüntetőket, bevetették a kutyás zsarukat is. A Király utcán keresztül követik a tüntetők a menetet, így akár újabb összecsapás is lehet, hiszen a többség kiszabadult a rendőrkarámból.

A rendőrök rátörtek az Oktogonnál rekedtekre - fújták a sprayt

2011. június 18. 17:35

Tudósítónk az Oktogonnál csak annyit látott, hogy a rendőrök pár embert kiemelnek a tömegből. A robotok befújták a gyurcsányista időkből ismert paprika sprayt is az emberek közé.

Körbezárták a tüntetőket, a buzik ismét az Andrássyn vannak

2011. június 18. 17:21

A rendőrök nem engedik ki a tüntetőket a kordonkarámból. A buzimenet halad tovább, de a keménymag nem tudja követni.

Több ezer tüntető szidja a magamutogatókat

2011. június 18. 17:13

Az elterelt buzimenet a Liszt Ferenc térnél akar visszatérni az Andrássy útra, a több ezresre duzzadt tüntetőket viszont fogja a rendőrkordon az Oktogonnál. Az ellentüntetők többen vannak, mint a ratyik és a rendőrök együttvéve.

Bejött a Hunhír.info jóslata: elterelik a buzimenetet

2011. június 18. 16:58

A Hunhír.info tudósítója jól érzékelte korábban: az eredeti útvonaltól eltérően a menet nem halad át az Oktogonon, hanem a környező Csengery utcába fordították a vonulást a rendőrök.

Megjött Zagyva, jön a banda

2011. június 18. 16:49

Tudósítónk jelentése szerint a növekvő számú ellentüntető körében feltűnt Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő. A várakozók már érzékelik a villogó rendőrautókat, eszerint a buzik végig akarják járni az előre kiszemelt utat. Tehetik, mert több a rendőr lassan, mint a mutogatós ember.

A köcsögvonaglás politikai műbalhé - bevallotta az egyik ratyi

2011. június 18. 16:41

Egy magas buzeráns egy olyan táblával érkezett a hősök terére, amin az áll: Schmitt Pál meg a nyelve. Az origo tudósítónknak azt mondta, ezzel azt akarta jelezni, Schmitt igazából nem is köztársasági elnök, hanem Orbán Viktor helyettese.

A KDNP keményen betámadta a köcsögvonaglást

2011. június 18. 16:30

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ifjúsági szervezete továbbra is értelmetlennek és a célkitűzéseit tekintve zavarosnak tartja a homoszexuálisok felvonulását, véleményük szerint a házassághoz két igen kell és két nem.

A hőhullám még nem ért az Oktogonra

2011. június 18. 16:02

Tudósítónk jelentése szerint a az ellentüntetők több százan gyülekeztek az Oktogon sarkán, várják a hőhullámot. Tudósítónk kapott néhány, most még ellenőrizhetetlen fülest, miszerint kiterelhetik a magamutogatókat az Oktogon előtt, hogy még véletlenül se találkozzanak a tiltakozókkal.

A buzivonaglás direkt világhatalmista, cionliberális provokáció

2011. június 18. 14:23

A gyöngyöspatai cigányok evakuálásával a világhatalmisták és a helyi szálláscsinálók nem érték el a kívánt célt, hogy ez egész fejlett Európa elítélje a rasszistafasiszta Magyarországot. Most arra számítanak, hogy talán lesz majd pár olyan barom, aki megint betámadja a gyarmatosítók prominensei által is "megerősített" menetet. Noha Gönczovát és egy tőről metszett világpolgár barátait egyformán védi majd a Moszad, az In-Kal és a magyar rendőrség, esetleg valami kóbor buzi belefuthat az ellentüntetőkbe. Aztán már ismét címlapon is lehet Magyarország!

Az Oktogonon gyülekeznek a „hidegek”

2011. június 18. 13:40

Az idei melegfelvonulás miatt ellendemonstrációkat is bejelentettek, ezeket a felvonulással egy időben az Oktogon két oldalán tartják meg.

Térfigyelő kamerákkal vizslatják a buzimenetet a rendőrök

2011. június 18. 12:10

A rendőrség térfigyelő kamerákat szerel az oszlopokra, és szalagokkal zárja le a szombat délutáni melegfelvonulás teljes útvonalán a parkolóhelyeket; az útkereszteződéseknél motoros rendőrök és járőrautók állnak, kordonokat késő délelőttig nem állítottak sehol.

Megszólalt a Jobbik: provokáció a melegfelvonulás

2011. június 17. 15:55

A szombatra meghirdetett melegfelvonulás csak provokáció, amelyhez hasonló magatartás sem az utcára, sem a fővárosi, vagy állami fenntartású közintézményekbe nem való - mondta pénteken Staudt Gábor, a Jobbik budapesti elnöke.

Régebbi hírek a rovatban:


  A rovat teljes archívuma
  Nemzeti Bulvár

  Legfrissebb hírek

  Az elmúlt 24 óra hírei

  könyv rendelés

  A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
  Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
  Internetes ár: 3 141 Ft
  10% internetes kedvezménnyel
  Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
  DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
  Internetes ár: 6 990 Ft
  13% internetes kedvezménnyel
  Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
  Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
  Internetes ár: 2 465 Ft
  15% internetes kedvezménnyel
  Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
  Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
  Internetes ár: 2 117 Ft
  15% internetes kedvezménnyel
  Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
  Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
  Internetes ár: 12 990 Ft
  24% internetes kedvezménnyel

  Magyar Menedék Könyvesház

  hunhir_tudosito

  Mai napra rendelt

  ...betevő falat:

  Programajánló

   A HunHír barátai

   Legolvasottabb hírek

   HunHír-Tudósító

   Képtárak

   Felhívások

   Közlemények


   Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
   © 2002-2019 Rockszerda
   Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat