HunHír.info

2019. Újkenyér hava 25. nap, Koppány napja.

Léhmann György újra támad, ha hagyják

2014. szeptember 28. 19:03

Léhmann György siófoki ügyvéd szerint egyébként nem a törvényhozás, nem is a per volna az igazi megoldás, hanem az egyezség a bank és az ügyfél között. – Sérül itt minden: uniós irányelv, törvény, alkotmány – mondja a parlament legfrissebb, szerdai devizaadósmentő törvényéről Léhmann György, de hozzáteszi: mégis jó a kedve, mert egyúttal lehetőséget ad számára a perei folytatására.

Léhmann megtámadta a devizahitel-törvényt az Európai Bíróságon

2014. július 15. 18:14

euro_kicsi.jpgAz árfolyamváltozást se háríthatták volna át a bankok teljes mértékben a devizaadósokra – Léhmann György szerint erről is hallgat a parlament által nemrég hozott, „devizahiteles-megsegítő” törvény. A siófoki jogász négy pontba foglalva támadta meg a jogszabályt az Európai Bíróságnál, mert szerinte uniós irányelvekbe ütközik.

Léhmann György: üveggyöngyöket szórnak a devizahitelesek elé

2014. július 07. 10:26

justicia250.jpgAz Európai Bíróság megkeresését tervezi Léhmann György a parlament pénteki, a devizahitel-szerződésekkel kapcsolatos döntése nyomán. Vasárnap még szövegezte dolgozatát, a Sonline-nak azonban elmondta: úgy véli, az országgyűlés végső formában csak szeptemberre ígért „megoldásának” semmi köze nem lesz sem az Alaptörvényhez, sem a polgári joghoz, sem a jogállamisághoz.

Dr. Léhmann György: Sötétség borul Magyarországra

2014. július 04. 08:12

Varga István, a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottsági tagja megtisztelt azzal, hogy az alábbi levelében felhívta figyelmemet Kovács Levente Bankszövetségi Főtitkárnak nyilatkozatában fellelhető banki állításból következő akár negyvenezerszeres banki haszon elérhetőségi lehetőségről.

Léhmann gyanakszik: a devizahitelesek helyett a bankokat menti az állam

2014. június 23. 20:08

A Kúria múlt hétfői jogegységi döntése után nincs reménye a bankoknak az akár több tízezer milliárd forintnyi kártalanítás és kártérítés elől menekülni, a törvényhozás ezért így igyekszik akadályozni a majdani, az adósok által kezdeményezhető végrehajtási eljárásokat? – kérdi Léhmann György annak kapcsán, hogy a napokban az Országgyűlés elé került a bankszanálási törvénytervezet.

Léhmann: Kutyából nem lesz szalonna

2014. június 08. 18:36

010-ben még a K&H vezető jogtanácsosaként ismert Barcza György főszerkesztőnek Napi Gazdaság c. lapja mai napon a következőket közölte Varga Mihály miniszter nyilatkozatával kapcsolatosan:"A Kúria június 16-án jogegységi döntést hozhat több, devizahitellel kapcsolatos kérdésben.
Varga Mihály kiemelte, hogy sokféle megoldás lehetséges, amelyekről egyeztetni fognak az érintett szereplőkkel.

Mérföldkő: egyezkedne az Erste Bank Léhmann ügyfelével

2014. május 26. 17:36

euro_kicsi.jpgMérföldkő – így minősítette Léhmann György az Erste Bank egyezségi ajánlatát, melyet egy olyan ügyfelének tett, aki jogerősen pert nyert devizahitel-szerződése kapcsán. – Úgy gondolom, ezek után nagyon közel állunk ahhoz, hogy egyezség formájában megoldást találjunk ebben a lehetetlen jogi helyzetben – tette hozzá a siófoki ügyvéd.

Léhmann György: Dohányon vett bírók

2014. január 03. 14:19

Számos helyről írták azt, hogy a tegnapi napon megküldött "Dohányon vett bírók" című írásom hibásan lett megküldve. Ellenben engedjék meg azt, hogy az írásom előtt ide másoljam azt a választ, amit az írásra kaptam, és szerintem pontos, igényes ismertetést nyújt ebben a témában.

Léhmannak papírja van róla: semmis a devizahitel-szerződés

2013. december 12. 13:55

euro_kicsi.jpg„Papírom van róla, hogy semmis a devizahitel-szerződés; most először mondta ezt ki keresetlevelemre bíróság, de mindjárt duplán: egymás után két perben is, előbb első fokon, a másik viszont már jogerősen” –tájékoztatott a devizahitelesek őrangyala, a Hunhír.info hírportálon önálló rovattal rendelkező Léhmann György.

Devizahitel-perek: Léhmann bizakodó

2013. november 20. 15:31

Nekem tetszik – minősítette Léhmann György a keddi devizahiteles-kerekasztal nyomán napvilágra került információkat. A megbeszélést összehívó Navracsics Tibor igazságügyminiszter azt mondta az érintettekkel folyatott konzultáció után: a Kúriának kell iránymutatást adni a devizahiteles perek bírósági gyakorlatára vonatkozóan.

Léhmann igazsága szabaddá tesz: „Nyugalom, Bánáti úr!”

2013. november 18. 14:24

zsido_istene_a_penz_250.jpgKét nap, három pernyertesség első fokon háromféle devizahitel-perben, három különböző bankkal szemben – összegezte az elmúlt hét végét a Huhír.info hírportálon önálló rovattal rendelkező Léhmann György a saját, illetve ügyfelei szempontjából. De nyugalom Bánáti elnök úr, nem fog itt összeomlani semmi. Nem áll le a hitelezés, nem dől össze a gazdasági élet attól, hogy a jogtalanul elszedett pénzt vissza kell adni a bankoknak, no és persze az okozott kárt megtéríteni - fogalmazott a devizahitelesek őrangyala.

Léhmann György: a kormány ígérete teljességgel hamis

2013. november 06. 20:11

justicia250.jpgA több mint 700 devizahitelest képviselő, a Hunhír.info hírportálon külön rovattal, a Léhmann-dossziéval rendelkező Léhmann György siófoki ügyvéd, a devizahitelesek őrangyala szerint a kormányzat ígérete, miszerint a Kúria jogegységi határozatától függ a devizaadós-mentőcsomag kidolgozása, teljességgel hamis.

Léhmann: Devizahitelesek megmentése, ahogy a CÖF gondolja

2013. november 02. 08:42

euro_kicsi.jpgTöbb kedves levelezőm is úgy tudja, hogy most is a CÖF által felkért egyik olyan jogász vagyok, akinek feladata az, hogy a CÖF jogi álláspontjának kialakításában részt vegyek. Erre utaló körülmény volt az, hogy a CÖF-nek Gellért Szállóban közelmúltban tartott sajtótájékoztatójánál még az én javaslatom is említésre került.

Léhmann megköszöni a liberálbalnak, hogy tájékoztatott egyetlen vesztes peréről

2013. október 25. 14:16

justicia250.jpgMegköszönöm az MTI-nek, megköszönöm a Széchenyi Hitelszövetségnek, a Széchenyi Hitelszövetség Elnökének, Barabás Gyulának, a 168 órának és mindenkinek azt, hogy az alábbi tartalmú hírben tájékoztatták a közvéleményt sablon keresetleveleimmel indult peres eljárásokban közelmúltban hozott egyetlen vesztett ügyemről.

Léhmann: Második peremet nyertem az Erste ellen

2013. október 22. 07:03

forintok.jpgA tegnapi napon kaptam olyan üzenetet, hogy az ERSTE ellen nyert pert is jó lenne közölni azért, mert eléggé elviselhetetlenül viselkednek.

Autóhiteles pert nyert Léhmann

2013. október 18. 13:10

alkotmanymod250.jpgEzúttal egy autóhiteles ügyfele perében nyert a siófoki Léhmann György (igaz, még csak első fokon), de a Fővárosi Törvényszék teljesen hasonló indoklással adott igazat a devizahiteles adósnak, mint a már jogerősen is így ítélkező Pécsi Ítélőtábla Léhmann lakáshiteles ügyfele esetében.

Sokkoló levelet küldött Orbánnak Léhmann, a devizahitelesek őranygyala

2013. szeptember 19. 19:40

Léhmann György siófoki ügyvéd maga látott hozzá a devizahitel-probléma rendezésére alkalmas okirat elkészítéséhez. Az Orbán Viktornak szóló online körlevélben egy történetet is közölt, amely azt részletezi: hogyan kellett végignéznie egy munkáltatónak beosztottja öngyilkosságát.

Nyílt levél Varga Mihály miniszternek

2013. augusztus 28. 16:33

euro_kicsi.jpgTekintettel arra, hogy jogi képviselőként 700 olyan ügyfelemet – illetve azok társait – képviselem bankok elleni bírósági eljárásokban, akik a devizában nyilvántartott forinthitel szerződésükben fellelhető, bankok által diktált szerződési feltételek érvénytelenségét kívánják bírósági ítélettel megállapíttatni, sajnálatosnak tartom azt, hogy ügyfeleimnek megbízása nélkül kíván az ellenérdekű bankokkal az ügyfeleim által megkötött polgárjogi magánszerződéseivel is kapcsolatosan úgy tárgyalni, mintha a tárgyalások során ügyfeleim érdekeit is szem előtt tartaná.

Devizahitelek: Léhmann válasza Róna Péternek

2013. augusztus 17. 13:35

Közel száz évvel ezelőtt a franciáknak akartak a magyar elkövetők kárt okozni tettükkel, most a magyar elkövetők magyar embereknek okoznak kárt. Akár emberi életek tömeges feladásával. Akkor törvényes büntetést kaptak az elkövetők a magyar ügyészség által előterjesztett vádiratok alapján, most az ügyészség, ha véletlenül megszólal Kúriai eljárásban, akkor még akkor is helyesli a bankok magatartását, ha később a Kúria is törvénytelennek tartja a banki szerződést.

Megszólalt a Miniszter Úr – de inkább félrebeszélt

2013. július 18. 21:17

Navracsics Tibor keddi és Varga Mihály szerdai szavai alapján még a kormány sem tudja pontosan, milyen megoldást választ a devizahiteleseken "kívül álló" okok enyhítésére. Az árfolyamréssel kapcsolatos beavatkozás radikálisabb alternatívájaként piaci szereplők is reálisnak tartják, hogy a végtörlesztéshez hasonló egyfajta tartozás-elengedésre gondolhat a kormány.

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat