HunHír.info

2019. Újkenyér hava 23. nap, Tuli napja.

Kijöttek az ellenzéki képviselők az MTVA székházából - lehet menni a romkocsmába!

2018. december 17. 20:38

Az ellenzéki politikusok már egy jó ideje kabátban ültek bent, este fél 9 előtt pár perccel végül kijöttek és csatlakoztak az épület előtt tüntetőkhöz.

A tüntetés demokratikus jog, a törvénytelenségek elkövetése viszont nem

2018. december 17. 19:42

A sajtó által megvezetettek kedvéért: senki nem a békés tüntetőket akarja megfékezni, ahogyan azt több médium is szenzációhajhász módon tálalta. A tegnap esti interjúmban is elmondtam: a tüntetés demokratikus joga bárkinek. Én magam is szívesen kimentem volna a Kossuth térre tüntetni a túlóraszabályozás miatt, de az ott lobogó baloldali pártzászlók miatt nem volt hozzá gusztusom - ahogyan a munkavállalók tömegének sem.

Ellenzéki képviselők kértek tájékoztatást az ORFK-tól

2018. december 17. 19:38

Az Országos Rendőr-főkapitányságon kért tájékoztatást az MTVA-ban történtekről Mirkóczki Ádám, a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnöke, valamint Demeter Márta és Keresztes Lóránt, az LMP társelnökei. Az MTVA székház épületében az ellenzéki országgyűlési képviselőkkel szembeni erő alkalmazása a fegyveres biztonsági szolgálat részéről jogi vita tárgyát képezi.

Rendkívüli parlamenti ülést és vizsgálóbizottságot kezdeményez az összeforrt ellenzék

2018. december 17. 19:24

Rendkívüli parlamenti ülést és vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi az ellenzék, mert értékelésük szerint több országgyűlési képviselő mentelmi jogát is megsértették a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában.

Élőben az V. felvonás

2018. december 17. 18:35

”A fal most dőlt le a Jobbik és a baloldal között”

2018. december 17. 18:34

Az ellenzéknél változást indíthat el a mostani közös fellépés, Török Gábort meglepte, ami történt. Mintha elkezdett volna megváltozni az a helyzet, amely az elmúlt 8 évben a legkedvezőbb volt a kormányoldal számára - mondta Török Gábor politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában a parlamenti akciók, a tüntetések, közös ellenzéki megmozdulások után.

Tények a „rabszolgatörvényről”, avagy hagyod-e, hogy az utcán téged használjanak az ellenzéki pártok gátlástalan vezetői?!

2018. december 17. 18:19

lancos250.jpg1. Ami miatt a szakszervezetek kiabálnak, és amit sokan oly nagyon sérelmeznek, a 3 éves munkaidő keret, és ezen belül az egyéves heti munkaidő átlagolás. Az, ami az érintett több műszakos, folyamatos és idényjellegű munkáknál egészen extrém kizsigerelést tenne lehetővé, hónapokig havi két szabad nappal, akár 12-14 órás napi munkaidővel. EZT KIZÁRÓLAG KOLLEKTÍV SZERZŐDÉS ALAPJÁN, A SZAKSZERVEZET JÓVÁHAGYÁSÁVAL LEHET.

„Kitesznek az ajtón, visszamegyünk az ablakon! - ez az új libsi módi

2018. december 17. 17:19

Hétfő délután hatra tüntetésre hív Hadházy Ákos független képviselő a MTVA Kunigunda utcai székháza elé,- írja a Blikk.

A szemkilövető Kurcsányi felvállalta, hogy puccsal akarja megszerezni a hatalmat

2018. december 17. 14:55

GYF-petos.jpgA szemkilövető exkormányfő azt jelentette be, hogy a kormányellenes tüntetések már nem egyes törvények ellen zajlanak, mivel a demonstrálók célja valójában az, hogy "ez a rendszer úgy, ahogy van, megbukjon". A parlamenti választáson alulmaradt ellenzék ezek szerint demokratikus választás helyett erőszakkal akar hatalomhoz jutni.

Az SZDSZ-es, szakállas szektalelkész is rácuppant MTVA székházánál balhézókra - nem akar semmiből sem kimaradni, ahol szerepelni lehet

2018. december 17. 13:26

ivanyi-gabor-daroczi-agnessel.jpgAz MTVA Kunigunda utcai székházához érkezett Iványi Gábor is. Iványi a helyszínen a 24.hu-nak elmondta: a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség minden nap főz a hajléktalanoknak, ebből az ételből vitt az MTVA székházánál lévő tüntetőknek és politikusoknak. Hozzátette: felháborítónak tartja az eseményeket, amelyek szerinte a törvényhozás megcsúfolását jelentik.

Hadházy eljátszotta a hattyú halálát

2018. december 17. 12:07

Elképesztő színészi teljesítményt produkált Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki nyilvánvalóan eljátszotta, hogy „brutális kegyetlenséggel” léptek fel ellene a biztonsági őrök az MTVA Kunigunda utcai székházában – írja a Magyar Idők.

Mik vagytok ti? Honatyák, vagy baracktolvajok? A kerítésen átmászva jutnak be ellenzéki képviselők az MTVA-ba

2018. december 17. 10:43

Több ellenzéki képviselő is bemászott a köztévé épületében. A Facebook videók alapján több ellenzéki képviselő is a kerítésen keresztül jutott be az épületbe. Mesterházy Attila és Tordai Bence is bemásztak a kerítésen és bejutottak.

Hát azt nem hittük, hogy valaha is egyetértünk Tompival: az MTVA nem ValóVilág-villa

2018. december 17. 09:17

Deutsch Facebook-posztban osztotta meg véleményét az ellenzékiek akciójával kapcsolatban. A fideszes politikus szerint összekeverik a ValóVilágot a köztévével az ellenzéki képviselők.

Újhelyi Live

2018. december 17. 08:17

Újhelyi István MSZP-s politikus Bana Tiborék (Jobbik) társaságában az MTVA székházában tartózkodik és lájvol. Próbálják elérni, hogy beolvassák ötpontos petíciójukat, a biztonsági őrök azonban nem engedik a stúdió közelébe. Az épületben tartózkodó országgyűlési és parlamenti képviselők kihívták a rendőröket körülbelül egy órája, de még 8:17-kor nem érkeztek meg.

”Úristen, Ákos! Megölik!!! Nee!!!!” (videó)

2018. december 17. 08:03

tuntetes-2018-12-17-szel-bernadett-tv.jpgSzél Bernadett országgyűlési képviselő több ellenzéki képviselővel együtt reggel nyolc óra előtt bement az MTVA székházába, hogy beolvassák ötpontos petíciójukat. A politikusok a biztonsági őröknél megakadtak. Szél Bernadettet egyórányi patthelyzet után megfogták és kitették a székházból. Szél hisztérikus állapotban közvetítette az eseményeket Facebook Live-jában. Mikor Hadházy Ákost, az LMP volt társelnökét, független országgyűlési képviselőt megfogták a biztonsági őrök, Szél kifakadt, attól tartott, hogy megölik Ákost. Persze, ez láthatóan nem volt komoly szándék, a hisztérikus kitörés a hangulatkeltés része volt.

Nem 2006-ot írunk, értsétek meg végre...

2018. december 17. 06:30

2006_oktober_23_250.jpgEzekben a percekben verik át végzetesen a magyar népet. A Rothschild-bankház alkalmazottjának, a zsinóron rángatott Macron francia elnöknek az emberei ma le akarják másolni azt, amit mi 2006-ban őszintén, a hazánkért tettünk (a tévészékház felé tartva "Donáth Anna, a Momentum alelnöke azt mondta a hvg.hu-nak, hogy azt akarják, hogy a közmédiában olvassák be a követeléseiket" - írja az Index).

”A megmozdulásoknak nincs igazi társadalmi hatóereje”

2018. december 16. 19:03

Nyugati demokráciákban nem fordul elő olyan jelenet, mint a héten a magyar parlamentben - értékeltek elemzők az M1 aktuális csatorna Szemtől szembe című műsorában vasárnap. Galló Béla úgy értékelt, a megmozdulásoknak nincs igazi társadalmi hatóereje. Az ellenzéki pártok nincsenek abban a helyzetben, hogy radikalizálják a társadalmi hangulatot.

Egyeztetett a rendőrség a fővárosi tüntetés rendezőivel

2018. december 16. 18:37

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai pénteken egyeztető tárgyalást tartottak a demonstráció szervezőjével – olvasható a police.hu-n.

Összegyűlt a teljes ellenzék, itt a IV. felvonás (ÉLŐ + fotók+ videók)

2018. december 16. 17:03

tuntetes-2018-12-18-250.jpgEzüstvasárnap összegyűlt az egész demokratikus ellenzék, hogy ismételt tiltakozását fejezze ki a túlóratörvény, CEU és minden egyéb törvény miatt, ami nekik nem tetszik. Leginkább persze en bloc Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány ellen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat