HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Készen állnak a tolvajlásra...

2013. szeptember 14. 22:16
A hírt harcos küldte be.

"Ha egy jobb országban akarunk élni, győznie kell Magyarország jobbik felének a hazáért és a köztársaságért - tette hozzá a politikus a Szabadság híd egyharmadát sűrűn elfoglaló hallgatóság előtt." A nagygyűlés Szabadság hídi helyszínét szimbolikusnak szánta a DK, ugyanis a színpad díszletein is a "szabadság" szó volt olvasható több nyelven, illetve a szimpatizánsok "szabadság" feliratú transzparenseket tartottak a magasba, európai uniós és nemzeti színű zászlók mellett.Vadai Ágnes elnökségi tag úgy fogalmazott, hogy a DK tagjai nem akarnak egy "tahó, náci, lenyúló, kizsákmányoló és diktatórikus" világban élni.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Ne viccelj, Fletó!

Mondod te a szemkilövető, aki saját népére rárontott 2006-ban fizetett bérkommandósaival. Te a hídfoglaló, aki leverte az Erzsébet hídi tüntetőket, mert kétségbe merték vonni győzelmedet?

Egyik kutya, másik kutyaütő. Libatolvaj, Rángatózó Elmebeteg, D209-es spicli, egy pufajkás tömegbelövő, egy privatizátor docens...

Elég silány a felhozatal miniszterelnökökből. Ripacskodik piroskaveje, a globalista uzsorásdiktatúra talpnyalója. Milyen jó, hogy ajándékoztunk neki egy Motimot, így aztán ráér az érdekeink ellenében kavarni. A torta kicsi, de a száj sok rá. Csak a központi költségvetés 10 000 meglopható milliárdról szól, évente!..és mellé 1 000 uniósról! Még fialnak az eddig ellopottak! 6 milliárd hirtelen: sajnos nem vicces ez, hanem a tragikus. A 21 századi Magyarország legnagyobb tragédiája, hogy egy ilyen pitiáner, kisstílű ember, még megszólalhat. Kiélve beteges hobbiját autokratikus lelkületével meg egy torz társadalom átalakításba kezd. Ennek csak az örül, aki benne van a klientúrában, eszement bigott, akinek elegendő a felkent földi helytartóját bálványként imádni. Szegény ember milyen jövő vár itt rátok!

A krix-táncos lábú Ferencet azért nehéz megemészteni (a szociknak is), mert kis hazánkban egy-egy erős negyvenéves "látszólagos jólét" után (2 generáció) egy olyan robbanás következett be, amire nehéz volt, vagy egyáltalán nem tudott reagálni e két generáció. Kinőnek a semmiből milliárdosok - az emberek meg lesnek ki a fejükből... Marxizmus-leninizmuson felnőtt generáció máig nem tud mit kezdeni ezzel az új felállással! Ferencünk nincs egyszerű helyzetben - hogy magyarázza meg a "mi az hogy nagyon is" jólétet pápai csóró startolásával. "A múltunkat végképp eltöröltük" - énekelte Feri. Nincs egyszerű helyzetben, ezt ajánlom a Fideszes politikusoknak is a jövőre nézve. Gazdag lehet az ember, csak EMBER maradjon. Hajolj közelebb, mert csak súgom: jövőre, már nem fog Fletó kormányra alkudozni, hanem a szabadságára.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
A hódító Iszlám és a terror - Földi PálA hódító Iszlám és a terror
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat