HunHír.info

2019. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Heller Ágnes halálára

heller-agnes.jpg„Halottról jót vagy semmit.” Talán soha nem éreztem annyira, mennyire hami állítás ez, mint most, amikor Heller Ágnes halálhíréről értesültem. „Halottról igazat vagy semmit.” Így a helyes!

Az ukrán választás előtt felgyújtották a járási képviselő szállodáját

2019. július 21. 17:39

langok.jpgEgy nappal az ukrajnai választás előtt felgyújtották egy volóci járási képviselő szállodakomlpexumát, amelyben a tűz teljesen elpusztította az épületet, valamint a hozzá kapcsolódó autómosó egy részét. Az ukrán hatóságok szándékosságot sejtenek az ügyben, itt az újabb, nagyon durva magyarellenes attrocitás Ukrajnában. A gyújtogatás ismeretében mindenesetre furcsa, hogy az ukrán szervek napközben arról adtak tájékoztatást, hogy komolyabb attrocitások nélkül zajlik a parlamenti választás.

Trump: London utcái nem lesznek biztonságosak, amíg Khan a vezető

2019. július 21. 17:09

negerek250.jpgAz amerikai elnök már sokadjára fogalmaz meg kritikát London „ostoba és inkompetens” polgármesterével szemben. Trumpot még júniusban fordította maga ellen Sadiq Khan. London polgármesre egy cikkben ugyanis fasisztának bélyegezte, valamint múlt századi diktátorokhoz hasonlította az amerikai elnököt. Nos, Trumpot sem kell félteni, az elnök azóta szinte heti rendszerességgel világít rá a pakisztáni származázú városvezető alkalmatlanságára.


Új „mentőkampányt” indítanak Soros civiljei a líbiai partoknál

2019. július 21. 12:49

menekultek250.jpgÚj "mentőkampányt" indít az Orvosok Határok Nélkül (MSF) nemzetközi segélyszervezet SOS Méditerranée nevű társszervezete a líbiai partok közelében, hét hónappal azután, hogy Aquarius nevű mentőhajójuk kénytelen volt felhagyni a mentéssel - jelentették be vasárnap Párizsban. Az Aquarius csaknem három év alatt 30 ezer migránst "mentett meg" a tengeren, és szállított az olasz partokhoz.

Greta és a zöld forradalmi rombolók

2019. július 21. 07:18

naplemente-250.jpgAz elmúlt tíz évben egyre gyakrabban tűnnek fel Németországban a bűnhődő mozgalmak. Tulajdonképpen a Zöld Párt programmja sem más, mint vezeklés különböző bűnök, mint pl. a környezetszennyezés, a más népek, a nők és a melegek elnyomása miatt. A bűnhődés igénye ma már mozgalom formáját ölti. Ezzel el is értünk az orwelli newspeak birodalmába, ahol mint tudjuk, a szabadság rabszolgaság és a tudatlanság erő.


Transzvesztiták olvastak mesét a gyerekeknek egy amerikai könyvtárban - ez az abszolút mocsár

2019. július 21. 07:05

mocsar250.jpgA texasi Dallasban két drag queen látogatott el a Grauwyler Park Branch könyvtárba, ahol mesét is olvastak a gyerekeknek. Több mint 50 szülő vitte el a gyerekét az eseményre, ahol Cassie Nova és Jenna Skyy voltak a vendégek. Egyikük a „Milyen színű az alsóneműd?” és a „Macskám Jack” című könyvekből olvasott fel. Természetesen több szülő demonstrált a rendezvény miatt, mivel nem tartották elfogadhatónak, hogy drag queenekkel érzékenyítsék és szexualizálják a gyerekeiket.

Toroczkai László szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet az első országos cigány televízió, a Dikh TV

2019. július 21. 07:00

cigany-es-csendor-250.jpgA Mi Hazánk szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Magyarország első országos cigány televíziója, a Dikh TV, mivel a működésével a magyarság és a cigányság egymás ellen uszítását szolgálhatja – jelentette ki Toroczkai László pártelnök szombaton Budapesten. Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján közölte: akár parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezik, például annak tisztázására, hogy az új televízió finanszírozói mögött nem találhatók-e más államok.


Friss híreink

Több kilométeres a torlódás az M7-esen Budapest felé

2019. július 21. 17:00

Baleset miatt hét kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán vasárnap kora délután Szabadbattyánnál a főváros felé – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Hat embert kellett kimenteniük a tóból a balatoni vízimentőknek szombaton

2019. július 21. 12:31

A nap folyamán a strandolók szörffel, vízibiciklivel és SUP deszkákkal nem tudtak volna a vízirendőrök segítsége nélkül biztonságosan partra jutni. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 20-án négy esetben összesen hat személyt mentettek ki a tóból - számolt be a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség weboldalán

Ellopott másfél mázsa rozsdás vasat, aztán feltört egy autót - de ő az erőtartalék!

2019. július 21. 10:55

A hevesi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak egy helyi "férfival" szemben.

Izraelben még soha nem volt olyan sokáig hivatalban miniszterelnök, mint Benjamin Netanjahu

2019. július 21. 09:13

1996-ban került hatalomra, ezzel ő lett a legfiatalabb miniszterelnök.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000112 kep000220 kep000105 kep000007

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat