HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Majdnem meglett az úzvölgyi katonatemető első román hősi halottja?

2019. május 18. 17:19
Hunhír.info

uz-volgye250.jpgGeorge Simion mélyromán provokátor, aki az Acțiunea 2012 egyesüléspárti mozgalomnak is a vezetője (és mellesleg független EP-képviselő jelölt) azt állítja, hogy majdnem meglincselték az úzvölgyi katonatemetőben. Hogy igen-e, azt mindenki döntse el maga. Simion, aki a román földet ment védeni, többeket megszólítva kérte számon az úzvölgyi katonatemetőnél, hogy miért takarták le a „román hősök” sírköveit.

Menedék - Bayer

Habár románul kapott választ, hogy nem a jelenlevők húztak szemeteszacskót az ott el nem temetett román „ismeretlen katonáknak” emlékül szolgáló betonkeresztekre, hanem „a Jóisten”, ennyi nem elégítette ki a telefonjával kamerázó Simiont.

Az uszító hangvételű Activenews.ro beszámolja szerint Simiont majdnem „meglincselték”. A videón annyi látszik, hogy kátyúba esik, ütéseket nem látni. A blogger mindenesetre folytatja a provokálást, annak ellenére, hogy emberi hangon, magyar akcentussal, de románul a tudtára adják, hogy mi az igazság.

A ki tudja honnan származó Simion természetesen a magyar temetőért kiállók megbüntetését, a választási kampánycsel felszámolását szorgalmazza. A cikk egyébként azon tűnődik, hogy a magyar szimbólumokat a felöltőjükön viselő úriemberek egyáltalán román állampolgárok-e.

itthon.ma

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat