HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Brüsszelben az EU választás idejére száműzték az illegális migránsokat a városközpontból

2019. május 24. 19:00
Hunhír.info

Nem kicsit álszent módon, de az EU választások idejére száműzték a belga hatóságok az unió legfontosabb igazgatásii épületei mellől, a városközpontban levő Brüsszel-Észak központi vasútállomásról az illegális migránsokat. Az állomás május 27-től visszaalakul az illegális bevándorlók szálláshelyévé és a velük zajló emberkereskedelem központi helyszínévé.

Menedék - Pálfi

Brüsszel, amely Belgium és az EU központja is egyben az egyik legszebb példa arra, hogy a migránsok tömeges betelepítése nem jár semmilyen haszonnal, sőt, kifejezetten káros például –többek között– a közbiztonság súlyos megromlása miatt.

Az iskolai végzettség, nyelvismeret, szaktudás nélkül az unióba áramló illegális migránsok tömegei groteszk módon az Európai Uniós hivatalok közvetlen közelében levő szebb napokat is látott Brüsszel-Észak vasútállomást és a környékét lepték el már évek óta. Nem pusztán arról van szó, hogy több százan ott alszanak, de arról is, hogy minden bizonnyal a haladó belga gyarmattartó hagyományok alapján a vasútállomáson található az illegális fizikai munkákat elvállaló migránsok emberpiaca, amit a helybeliek csak rabszolgapiacként titulálnak. Természetesen virágzik a migránsok megszállta területen a drogkereskedelem és a prostitúció is.

Az illegális migránsok ideiglenes elzavarását feltehetően azért tartották fontosnak az EU választások idejére a brüsszeli városvezetők, mert talán disszonánsnak és kissé kellemetlennek gondolták az illegális migránsok tömeges utcai jelenlétét az EU épületei mellett. A hivatalos városvezetői bejelentések szerint a központi brüsszeli vasútállomásról kiköltöztetett 200 illegális migránst menekültszállásokon helyeztek el, ahol állandó elhelyezést kaptak. Ezzel szemben viszont a helyi sajtó a migránsokat elzavaró helyi rendőri forrásokra azt közölte, hogy valójában csak ideiglenes elzavarásról van szó, jóval ,több, mint 200 érintettel, akiket az unós választás másnapjától a rendőrök már nem fognak megakadályozni a visszatérésben.

A brüsszeli központi vasútállomás migránsainak a többsége egyébként is csak a közelben levő Maximilian Parkig ment el, amely a bevándorlók ideiglenes száműzése miatt most teljesen meg is telt.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Egregorok - Mark StavishEgregorok
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat