HunHír.info

2019. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

”Most eljött az a pillanat, hogy mi mondjuk, takarodjanak a románok”

2019. június 10. 18:56
Hunhír.info

olah-taplo.jpgMi Hazánk Mozgalom várja Magyarországra a nagy román hazafiakat! A párt a szegedi román konzulátus előtt tiltakozott az Úz völgyi temetőnél történt erdélyi magyarok elleni támadás miatt. A Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke arra szólította fel a román állampolgárokat, ha ennyire nem szeretik a magyarságot, akkor nyugodtan elkerülhetik az országot.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

– Kemény legények voltak ott az Úz völgyében, sikerült idős embereket bántaniuk, várjuk őket Magyarországra. Meg fogják tanulni egy életre, hogy a magyar nehezen ébred, de eszmélni fog – üzente a Mi hazánk Mozgalom megyei elnöke.

Dorogi György szerint a román állampolgárok, ha ennyire nem szeretik a magyarságot, nyugodtan elkerülhetik az országot is, mehetnek Szlovákián, vagy Ukrajnán keresztül a Nyugat-Európai munkahelyeikre, úgyis csak szeméthegyet, mocskot hagynak maguk után.

Ennek érdekében a Mi Hazánk Mozgalom minden eszközt be fog vetni, hogy pokollá tegyék az életüket, akár demonstrációkat, és félpályás útlezárásokat is. Emellett Nagy-Magyarország matricákat is fognak ragasztani román rendszámú autókra.

Az Úz völgyi magyar temetőben történt incidensről a megyei elnök elmondta, példátlan atrocitás érte a magyarságot, a békésen, élőlánccal tiltakozó magyarokat a román feldühödött csőcselék, szokás szerint hátulról megtámadta és bántalmazta.

Hozzátette: ez a helyzet hónapok óta érlelődött, az erdélyi magyarok folyamatosan gondozták a temetőt, amelyben mintegy ezer hősi halott van, és mindössze egy román áldozat. 15 kilométerrel arrébb viszont van egy olyan temető, ahol a román és orosz katonák vannak eltemetve, azzal azonban nem törődött senki, nyakig érő gazban áll.

Dorogi György szerint a feldühödött csőcselék nem magától ment a temetőhöz, és kezdte a támadást, ebben a papság biztos, de akár a kormány is támogathatta.

– Minden egyes focimeccsen, nacionalista megmozduláson azt skandálják, hogy takarodjanak a magyarok. Most eljött az a pillanat, hogy mi mondjuk, takarodjanak a románok – mondta el Dorogi György.

Nagy Szabolcs

Makó Híradó

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat