HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Soros háborút javasol Oroszország ellen

2019. június 16. 19:28
Hunhír.info

Ez csak a kezdet? Az amerikai üzletember, George Soros, a közelmúltban azt nyilatkozta a francia Paris Match magazinnak, hogy Európának fel kell készülnie a közelgő háborúra. A francia lap kérdésére, miszerint lehetséges-e egy háború, George Soros így válaszol: „Igen.

Menedék - Baráthosi

Csakhogy úgy tűnik, hogy mind az európaiak vezetők, mind az európai polgárok nincsenek tudatában ennek a veszélynek. Európának sürgősen fel kell ébrednie. Fegyverkeznie kell.

Az Európai Unió tagállamainak úgy kell eljárniuk, mintha közvetve háborús helyzetbe kerülnének. Oroszország most egy poszt-demokratikus társadalom modellje, amely a nacionalizmusra támaszkodva alapjaiban rombolja az európai alapértékeket. Ez a szabadság megtagadása. A cárizmus a demokrácia ellen. A »Szent Oroszország« reneszánsza.

Európának nincs más választása: rákényszerül, hogy valóban egyesüljön, és segítenie kell Ukrajnának, amely integrálódni akar Európába. Valójában Oroszország Ukrajna elleni támadása Európa elleni agresszió, amelynek erkölcsi kötelessége, hogy Ukrajna függetlenségét akár fegyveresen is megvédje. Az európaiaknak kiemelten kell kezelniük „Új Ukrajnát”, ahol a polgári és politikai elkötelezettség valószínűleg sokkal magasabb, mint bárhol másutt Európában.

Az ukránok bebizonyították, hogy képesek áldozatot vállalni hazájukért. Ez segíthet az európaiaknak is abban, hogy újra felfedezzék az Unió létrehozását irányító szellemiséget. Ukrajna megmentésével az Európai Unió megmentené magát is” – mondta George Soros.

activenews.ro

Czeglédi Andrea Szilvia blogja

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat