HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Lendületben a rendőrség: kihallgatják Dániel Pétert

2012. június 12. 11:39
Szalay László - Hunhír.info

Június 5-én a Hír TV arról kérdezte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, mi újság a Kerekiben leöntött Horthy-szobor ügyében. Köztudott, hogy a szobrot a bolond Dániel Péter rongálta meg (maga kérkedett fészbuk oldalán a tettével), feljelentés is érkezett a rendőrséghez - mégsem hallottunk arról, hogy eljárás indult volna a potrohos ügyvéd ellen. Június 5-én az említett rendőri szerv szóvivője, egy Karsay Kornél nevezetű egyén azt nyilatkozta: „Egyelőre az ügynek nincs konkrét gyanúsítottja.”

Magyar Menedék - Raffay

Lassan egy hónapja annak, hogy a feltűnési viszketegségben szenvedő, (szélső)balos nézeteiről ismert Dániel Péter vörös festékkel leöntötte Horthy Miklós Kerekiben felállított szobrát. Tudjuk, akcióját előre meghirdette fészbuk oldalán, s a bejelentett időpont előtt egy nappal meg is rongálta a faszobrot. A szoborrongálásról azon frissiben beszámolt fészbuk oldalán – több fénykép kíséretében. Ennek ellenére a rendőrség még három hét elteltével is azt állította: az ügynek nincs „konkrét” gyanúsítottja. Dániel tehát nem bizonyult elég „konkrét”-nak. Mit lehet mondani erre a rendőrségi nyilatkozatra? Talán annyit: nem véletlenül születnek a rendőrviccek.Még a bolond Dániel is meghökkent a rendőrségi bejelentésen. Azon nyomban – tehát még június 5-én – feltette ismét fészbuk oldalára azt a képet, amelyen a háttérben a leöntött, táblával „feldíszített” Horthy-szobor látható, előtérben pedig a bárgyú képű ügyvéd, s a képet a következő gúnyos szöveggel kommentálta:

„Hallom, hogy a Somogy Megyei Rendőrkapitányság nem találja a Horthy-szobor lefestőjét. Ilyen jól elbújtam volna? Na jó, segítek egy kicsit. :-)”

A kép ismételt közzététele sikeresnek bizonyult, bizonyára a megyei rendőrök is olvasgatják a dánieli oldalt. Másnap, tehát június 6-án ugyanis ez a bejegyzés jelent meg Dániel oldalán:

„Sikeres volt a fénykép feltöltése. Ma már felhívtak a Siófoki Rendőrkapitányságról. Lebuktam...:-))”

Lendületbe jött tehát a rendőrség: háromheti tökölődés után valaki úgy gondolta, ideje lenne végre kihallgatni a nem „konkrét” gyanúsítottat. (Zárójelben teszem fel a költői kérdést: ha valaki előre bejelentené, hogy vörös festékkel leönti a Dohány utcában, a zsinagóga mellett található Herzl-emléktáblát, tettét fényképen is megörökítené, s feltenné fészbuk oldalára, vajon hány órát várna a rendőrség? Mert tudjuk, a rend felkent őrei elsősorban nem a cselekményt nézik, hanem a rongálás tárgyát és az elkövető személyét – többek között ezért is „jogállam” Magyarország.)

Tegnap a potrohos ügyvéd az alábbi – szintén gunyoros – szöveget írta fészbuk oldalára:

„Holnap délelőtt hallgatnak ki a vörös ruhás Horthy-szobor ügyében. Gratula a rendőrségnek a gyors és eredményes nyomozáshoz!”

E sorok írásakor tehát éppen kihallgatják (vagy talán már ki is hallgatták) a festékes embert. Dániel hívei persze sok jó tanáccsal látták el vezérüket. Az egyik dánieli rajongó például ezt írta:

„Én azt mondanám Péter, hogy valószínűleg nem voltál a tett idején beszámíhatóságod teljes tudatában:
Úgy érezted, hogy 600 ezer hang bíztat arra, hogy tedd meg amit megtettél.
Ha kell, meg is nevezed őket, ha a Tisztelt Bíróságnak van rá ideje.”


600 ezer hang szólt Dánielhez? Ennyi bolond rajongója lenne a bolond ügyvédnek? Egy másik hozzászóló már a jövő teendőit firtatta:

„ha a jobb oldalnak vannak verö legényeik a baloldalnak mié nincs?”

Az íráskép alapján sejtettem, hogy valamelyik művelt roma honfitársam hiányolja a baloldali „verö” legényeket. Nem is tévedtem. A magyar nyelv roma mesterének Rafael Bander a neve, lakóhelye: Jászfényszaru. Fészbuk oldalán a bemutatkozás mellett ezt olvasom: „tavav backtálo”. Kedvenc idézete: „dujduringal, jokkharsza” (gondolom, Arany Jánostól valami magvas idézet).„Borítóképek” című albumában hét kép található. Az egyiken „Jászfényszaru veszélyes cigányok” felirat olvasható. A másik, homályos képen maga a derék Rafael látható – a kezében nagyobb tárgyat tart (nem feszületet vagy rózsafüzért). Mivel Rafael nőbolond, egy roma hölgy nemi szervében is gyönyörködhetünk – a hölgy előre hajol, hátratolt ülepén nyugszik két keze, s széthúzza a széthúzandót, hogy lássuk a csodát. Aki hányni akar, látogasson el mélyművelt integrált egyén fészbuk oldalára.Hogy mi köze van Rafaelünknek a beteg Dánielhez? Egy csapatba tartoznak. Haverok. Ők a kékszalagos mozgalmárok. A demokraták. Az európai szellemek. Szegény Magyarország!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat