HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

A kisember panasza: Így jártam a fogtechnikussal

2019. augusztus 04. 10:59

Az alábbi történetet B. L. monogramú olvasónk osztotta meg velünk. Okulásul közöljük.

Olvasó: A palesztin orvos szerint a beteg verve jó?

2019. július 13. 12:00

muszlim-ima-500.jpgFelháborító esetről számolt be olvasónk, ami közeli barátjával, illetve annak családjával történt Salgótarjánban. Nem, most nem az ó-migránsaink akcióztak, hanem egy befogadott palesztin testvérük. Viselkedésében nem sok különbség van, csak annyi, hogy a muszlimok a felsőbbrendűségüket nyíltan hirdetik, hiszen mi európaiak csak hitetlen kutyák vagyunk. A történetet változtatás nélkül alább közöljük. Az ügyben rendőrségi feljelentés is született. A fejleményekre később visszatérünk.

A kisember panasza: Amikor a felelősség hiánya emberéletet követel

2017. június 27. 10:55

korhazi-agy250.jpgNevelőapámat életveszélyes baleset érte, leesett a kórházi ágyról és súlyos, a halálát okozó sérüléseket szenvedett, koponyalapi törése, borda törése és súlyos zúzódása lett, majd 2015. szeptember 12-én hajnalban elhunyt.

A skandinávok kétezer migránst küldenének vissza

2016. szeptember 21. 09:01

bevandorlas-250.jpgTóth Norbert nemzetközi jogász szerint körülbelül kétezer embert küldene vissza Magyarországra Dánia, Svédország, Finnország és Norvégia, amelyek ennek eléréséért eljárást is kezdeményeztek Magyarország ellen.

Harapdálják egymás fülét otthon!

2016. szeptember 06. 13:10

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt, és két évre kiutasított Magyarország területéről a Kiskunhalasi Járásbíróság egy 22 éves afgán férfit, aki kiharapott egy darabot egyik társa füléből - tájékoztatta a Kecskeméti Törvényszék kedden az MTI-t.

A kisember panasza meghallgattatott

2016. március 24. 09:29

Egy éve fordult hozzánk olvasónk panaszával. Egy szorgalmi út miatt gyűlt meg a baja a magyar állammal. Mostanra félig megoldódott története. Az utcája nyilvántartásba vételéért azonban még kell futnia pár kört. Szerkesztőségünkhöz küldött levelét alább közöljük.

Ma tiltakozik Orbán hivatalosan is a kvóták ellen

2015. december 03. 10:22

Magyarország ma beadja a migránsok kötelező kvóták szerinti szétosztásáról szóló EU-s döntést megtámadó keresetét az Európai Bíróságra - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XIV. plenáris ülésén, csütörtökön Budapesten, a Várkert Bazárban.

Ezt hozza az új népvándorlás: Már több tucat terrorista lehet Európában

2015. augusztus 26. 19:15

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint biztosan több tucat terrorista - köztük a magát Iszlám Államnak nevező, illetve más terrorszervezetekhez tartozó - jött már Európába a bevándorlók áradatával. A szakértő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorfolyamában azt mondta: a tömegekben nem lehet kiszűrni a biztonsági kockázatot jelentő embereket.

Parazita „árbevándorlók” a medgyesi dinnyeföldeken

2015. július 21. 21:15

dinnye-250.jpgVégső elkeseredésükben fordultak a Hunhír.info szerkesztőségéhez a medgyesházi termelők. A felvásárlók nevetséges felvásárlói árai miatt inkább betárcsázzák a dinnyét a földbe, közben van olyan üzlet, ahol még a mai napig is 160 forint a dinnye kilója.

A kisember panasza - A hivatal elfelejt, a jogkövető, a tisztességes elbukik

2015. március 21. 14:26

justicia250.jpg13 éve véletlenül rájöttünk, hogy az aszfaltos, 37 éve épült, és mindenki által közútként használt és tudott utcánkat "elfelejtették" nyilvántartásba venni a földhivatalban .Ez egy nyilvánvaló közigazgatási mulasztás. Bejelentettük a kerületi Jegyzőnek, ami azzal járt, hogy a telkünket építésre alkalmatlannak minősítette az önkormányzat, mivelhogy a felfedezésünk miatt a telkünk (papíron) közterületről megközelíthetetlenné vált.

Olvasó: 200-300 millió forintot nyúlt le online pénztárgépekért egy csaló

2013. december 20. 08:46

euro_kicsi.jpgSzerkesztőségünkbe több panasz is érkezett, hogy egy online pénztárgépeket árusító cég eltűnt feltehetőleg több ezer ember pénzével. A vállalkozók ugyanis kifizették a megrendelt termékek vételárát, ám megrendelésüket az alább megnevezett cég eddig nem teljesítette és vélelmezhetően nem is fogja, hiszen napok óta nem reagál egyetlen megkeresésére sem. A kétségbeesett vállalkozók a rendőrséghez is fordultak, feljelentést tettek, bár sok reményt nem fűznek hozzá, hogy az általuk kifizetett a több százmillió forint ellenértékét megkapják.

Hunhír-olvasó: Közterület-felügyelő vagyok, nem egy elismert szakma

2013. szeptember 14. 10:09

forintok.jpgOlvasóink panaszleveleinek összegyűjtésére és megjelentetésére vállalkozunk "A kisember panasza" rovatunkban, hogy a bürokratikus útvesztők lezárásához, az ügymenetek gördülékenyebb menetéhez hozzájárulhassunk, s nem mellesleg, hogy egy helyen láthassuk mindannyian, mennyi minden nincs a helyén ebben az országban. Most egy közterület-felügyelő fordult hozzánk, hogy elpanaszolja, mennyire nem ismerik el anyagiakban sem ezt a szakmát.

Hunhír-Olvasó: Mi is a cigányterror áldozatai lettünk

2013. április 03. 14:04

ciganyok-vasvillaval-lead.jpgScheer-Komjáthy Ádám vagyok, legjobb barátommal, szinte vértestvéremmel, Implom Tamással alapítottuk a nemzeti táborban sokak által ismert Új Hajnal Rend nevű lovagrendet. Nem gondoltam volna, hogy mi is ilyen helyzetbe jutunk, de az az igazság, hogy mi is cigányterror "áldozatai" lettünk. (Képünk illusztráció!)

Panaszkodjanak nekünk!

2012. november 25. 10:51

nyugdijas250.jpgOlvasóink panaszleveleinek összegyűjtésére és megjelentetésére vállalkozunk, hogy a bürokratikus útvesztők lezárásához, az ügymenetek gördülékenyebb menetéhez hozzájárulhassunk, s nem mellesleg, hogy egy helyen láthassuk mindannyian, mennyi minden nincs a helyén ebben az országban.

Fizetnie kell, akinek húsz centinél magasabb a füve - Vajon az önkormányzat magát is megbünteti?

2012. július 04. 14:13

sajkodi-gaz.jpgA sarkadi képviselő-testület csütörtöki ülésén rendeletet alkotott a tiltott, kirívóan közösségellenes magatartásokról. Mint több képviselőtől problémaként elhangzott, a város több helyszínén, magánterületen magas a gaz, előfordul, hogy közlekedni sem lehet tőle. Ezt demonstrálva képeket is mutattak egy-két utcából. A rendelet szerint a fű — vagy gaz — nem lehet magasabb húsz centiméternél. Aki nem gondozza a területét, az ellen hivatalból, de lakossági bejelentésre is indítható eljárás.

Magyarország legnagyobb presztízs és luxus beruházásának margójára

2012. június 21. 12:17

A győrin felül immár országos hullámokat keltő luxusberuházás, melyhez a néhány helyi városvezető és csekély, de annál befolyásosabb támogatói körük körmük szakadtáig ragaszkodik, megérdemli, hogy hazánk szélesebb olvasói köre is megismerhesse, a tervezet létrejöttének mozgató rugóit, valamint, hogy miként jön létre az a markáns politikai törekvés, mely lassan első számú közbeszéd témává növi ki magát.

Atilla nagykirályunkat talán nem nevezik antiszemitának

2012. május 28. 18:00

D. Péter elindította a szoborgyalázások idejét. Ezzel kapcsolatba az merült fel bennem,hogy az ilyen szoborgyalázó zsidók lecsillapítására legjobb gyógyír a Szabadságszobor elszállítása lenne a komcsi szoborparkba (de inkább beönteni a többivel együtt) és a helyére egy attól is nagyobb Horthy szobrot állítani.

Olvasónk kér segítséget gyermekelhelyezési ügyben

2011. december 31. 08:23

Gyermekelhelyezéssel kapcsolatos ügyben kérte olvasónk segítségünket, amelyet a nyilvánosság biztosításával remélhetőleg meg tudunk adni, olvasóink együttgondolkodásával, javaslataik fogadásával.

Az Eon és a gyilkos „üzletember”, avagy Magyarország tényleg ilyen?!

2011. november 17. 10:41

forintok.jpgVannak dolgok, amelyeket csak úgy lehetne elintézni egyszer és mindenkorra, ha az ember fogna egy AMD-t, és minden jogi valamint egyéb útvesztők kikerülésével kezébe venné az elintézésre váró ügyeit. Magyarul, nem egy dolog van, amit Magyarországon csak géppisztollyal lehetne megoldani, ismerve a bíróságok és az ügyvédek remek kapcsolatát, valamint a kiskapuláncot, amely soha nem az egyszerű ember, a fogyasztó érdekeit helyezi előtérbe, hanem azét, aki fizet... sokat fizet. Persze, a géppisztolyos ügyintézés nem megengedhető, csak a tehetetlen ember agyának szüleménye, álma. Így marad a bíróság, az évekig tartó pereskedés, és a multik aljas pofátlansága, rablása, csalása és büntetlen sikkasztása. De meddig még?

Olvasó: Mi lenne, ha végre dolgozna a rendőrség?

2011. november 02. 12:26

Nem értem az egészet. Szemtanú előtt összetörik egy személygépkocsi visszapillantóját. A történtekkel kapcsolatban bejelentés érkezik az illetékes Budapesti Rendőr-főkapitányság I.Kerületi Rendőrkapitányságra. Nincs más dolguk, mint a tanú meghallgatása után a rongáló gépjármű rendszámának, típusának, színének ismeretében felvenni a kapcsolatot a károkozóval, de erre is képtelenek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat