HunHír.info

2019. Napisten hava 16. nap, Zerind napja.

Tíz betolakodó idegen kontinensfoglaló már leszállhatott a Sea Watch 3-ról Lampedusán

2019. június 16. 09:19

Tíz embernek engedélyezte a partra szállást Matteo Salvini olasz belügyminiszter a Sea Watch nem kormányzati szervezet (NGO) hajójáról, amely három nap óta a dél-olaszországi Lampedusa szigeténél várakozik a kikötésre több mint ötven "migránssal" a fedélzetén. Három kiskorú, három nő, köztük két várandós anya, két sebesült férfi és két kísérő kapott engedélyt a partra szállásra.

Trump „virtuális hazaárulással” vádolta meg a The New York Timest

2019. június 16. 09:05

sajto.jpgAz amerikai elnök ismét azzal vádolta meg a lap újságíróit, hogy "a nép ellenségei", valamint hogy korruptak.
Donald Trump amerikai elnök "virtuális hazaárulással" vádolta meg szombat este a Twitteren a The New York Times című napilapot, mert utóbbi beszámolt arról, hogy az Egyesült Államok megsokszorozza behatolásait az orosz informatikai rendszerekbe.

Egyre több a halálos késelések száma Nagy-Britanniában

2019. június 16. 06:57

keselo-250.jpgAz Igazságügyi Minisztérium adatai szerint tavaly márciustól idén márciusig összesen 22 ezer olyan eset került a bíróságok elé, ahol a vád késelés vagy késsel való fenyegetés volt. Mindez egyharmados növekedést jelent az elmúlt öt év adataihoz képest. 2019 első három hónapjában összesen 5759 késeléssel kapcsolatos bűncselekményt vizsgált a bíróság. Ezzel évtizedes „rekord” dőlt meg.

A diszkó mos­dó­já­ban erő­sza­kolt meg két néger betolakodó kontinensfoglaló egy német nőt

2019. június 16. 06:50

eroszak250-.jpgEgy 51 éves wuppertali német nő úgy döntött, hogy az elmúlt héten beutazik a közeli Düsseldorfba szórakozni. Hajnalban távozott volna a Bolker utcai diszkóból, amelynek az udvarán egy nyilvános mosdó van. Alighogy oda érkezett, a semmiből előkerült három afrikai kinézetű néger férfi, akik közül ketten brutálisan megerőszakolták, ellopták a pénztárcáját, majd felszívódtak.

A Visztulába zuhant egy repülő egy lengyel légiparádén

2019. június 15. 19:07

Életét vesztette egy német pilóta szombaton a közép-lengyelországi Plockban megrendezett légi bemutatón. A legnagyobb német légitársaság, a Lufthansa egykori tapasztalt pilótája egy Jak-52-es típusú repülőgéppel hajtott végre manővert, amikor elveszítette az irányítást, és a gépe a Visztula folyóba zuhant. Az eseményt azonnal leállították a tragédia után.

Radikális muszlim prédikátorokat utasít ki Svédország - jobb ötletetek nincs?

2019. június 15. 18:37

A svéd titkosszolgálat szerint az ország biztonságát elsősorban az erőszakos iszlamizmus veszélyezteti.
Svédország kiutasít öt radikális imámot – közölte az Aftonbladet című svéd napilap pénteken a bevándorlási hatóságra hivatkozva.

Meghalt a mélyen vallásos, katolikus Franco Zeffirelli

2019. június 15. 14:31

Életének 97. évében meghalt Franco Zeffirelli olasz rendező, aki a film, a színház és az opera világában is maradandót alkotott, és leginkább látványos Shakespeare-adaptációiról ismert. Zeffirelli fia, Luciano közölte, hogy édesapja szombat délben római otthonában halt meg. Franco Zeffirelli hosszú ideje beteg volt, és állapota sokat súlyosbodott az utóbbi hónapokban.

Óriási migránspárti freskót festettek Párizsban az Eiffel-torony elé - ott lehet, de nálunk kár próbálkozni, ha még használni akarod a kezedet!

2019. június 15. 13:52

menekulttabor-250.jpgA migránsok június 15-i világnapja alkalmából egy francia alkotó 15 ezer négyzetméteres gigantikus freskót készített a párizsi Mars mező gyepére, közvetlenül az Eiffel-torony lábai elé. A műalkotás egy, a migránsok felé kinyújtott összefüggő kezekből álló rendszert ábrázol. Az alkotó nem is titkolja, hogy SOS Mediterranée nevű migránsokat taxiztató, többek közt az Aquarius nevű hajót működtető Soros-szervezetet akarja reklámozni és támogatni.

Elfogták a Srí Lanka-i keresztényellenes merénylet fő gyanúsítottját - a halál számára jutalom lenne!

2019. június 15. 07:07

akasztofa-250.jpgElfogták és kiadták a colombói hatóságoknak pénteken a húsvétvasárnapi Srí Lanka-i véres merényletek egyik valószínűsített fő felelősét – közölte pénteken az Interpol. A nemzetközi rendőri szervezet szerint a 29 éves Srí Lanka-i Amahed Milhan Hajathu Mohamedet négy másik gyanúsítottal együtt egy meg nem nevezett közép-keleti országban fogták el.

Leszavazhatják Merkeléket ősszel a keletnémetek

2019. június 15. 06:38

Brandenburgban és Szászországban az Alternatíva Németországnak, Thüringiában pedig a Baloldal verheti meg a Kereszténydemokrata Uniót a felmérések szerint

Indul a parlamenti választásokon Strache felesége

2019. június 15. 06:26

Képviselőjelöltként indul az őszi parlamenti választásokon Ausztriában Heinz-Christian Strache volt alkancellár és egykori pártelnök felesége. Philippa Strache az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) színeiben indul a szeptember 29-ére tervezetett parlamenti választásokon. Jelölését a párt egyhangúlag elfogadta.

Egyre nagyobb szerepet játszanak a dzsihadista nők az Iszlám Államban

2019. június 14. 18:30

arab-nok250.jpgEgyre nagyobb szerepet játszanak a női dzsihadisták az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet tevékenységében, mind a Közel-Keleten, mind a nyugati országokban – írta friss jelentésében az Európai Unió rendőrségi együttműködést koordináló ügynöksége (Europol). Rámutattak emellett, hogy a dzsihadista nők nem kevésbé elkötelezettek ideológiailag, mint a férfiak.

Ramzan Kadirov nem szarozik

2019. június 14. 16:46

Megunta a Csecsenföldet és a csecsen népet bíráló online kommenteket Ramzan Kadirov, az Oroszországhoz tartozó kaukázusi köztársaság elnöke, s példás, a korszellemnek fittyet hányó büntetést helyezett kilátásba.

Már „az Én kicsi pónimnál” is betört a buzulás?

2019. június 14. 12:39

Állítólag Pride-hónap van, ezért természetesnek kellene vennünk, hogy egy leszbikus pónipárral erősít a kifejezetten kisgyerekeknek szánt „Én kicsi pónim” című rajzfilmsorozat. Az LMBTQXYZ-lobbi szerint soha sem lehet elég korán kondicionálni a gyerekeket, ezért egyre több olyan rajzfilmbe nyúlnak bele, amik kifejezetten az óvodáskorúak figyelmét hivatottak megragadni.

Nem vallja magát bűnösnek a muszlimokat gyilkoló új-zélandi férfi

2019. június 14. 08:33

Pénteki bírósági meghallgatásán nem vallotta magát bűnösnek az az ausztráliai férfi, aki 51 embert lőtt agyon két mecsetben Christchurch városában március 15-én, a muzulmán pénteki ima idején

Izraeli telepesek támadtak Nablus városára és felgyújtották a palesztinok termőföldjeit

2019. június 14. 07:56

zsido-katonak-2-250.jpgSzerdán több tucat izraeli telepes támadta meg a Nablus városához tartozó Sebastia települést, mely a Jordán folyó nyugati partjának északi részén található. Palesztin helyi lakosok elmondták, hogy a tulajdonukban lévő földeken többnyire olajfák voltak, hiszen a falu lakosai olíva olaj előállításából élnek. Vagyis éltek, hiszen az izraeli telepes csőcselék elpusztította megélhetésük forrását. Ehhez pedig a Nyugat által ,,demokratikusnak,, hazudott Izrael állam kormánya is asszisztált.

A Sea Watch 3 NGO-s hajó Líbiától is kért kikötési engedélyt a betolakodó kontinensfoglalókkal - íme a titok nyitja!

2019. június 14. 07:44

menekultek250.jpgA "német" NGO-s hajó a napokban újból visszatért a líbiai partokhoz hogy újabb gumicsónakos "önkéntes hajótöröttekre" találjanak a tengeren. Nem is kellett sokáig várniuk, és tegnap délelőtt "véletlenül" 52 migránsra bukkant a Colibri nevű felderítő kisrepülőjük. Így azon nyomban a hajó legénysége jó szokásuk szerint ki is kapcsolta a transzpondert, hogy senki ne tudja merre járnak éppen, és fel is vették a fedélzetre az Európába igyekvő afrikaiakat a líbiai partoktól néhány tíz mérföldnyire.

Hollywood óva inti Görlitz német „filmvárost”, hogy AfD-s polgármestert válasszon

2019. június 14. 07:24

szavazas-250.jpgHollywoodi producerek, "német" színészek és más "értelmiségiek" nyílt levélben fordultak egy német kisváros, Görlitz lakóihoz, akik vasárnap szavaznak a polgármester-jelöltekről, hogy „ne adják be derekukat a gyűlöletkeltő és idegengyűlölő nézeteknek”. Csak azért is mutassátok meg ezeknek az agymosott, libsi, visszataszító ratyiknak, hogy szabadon választhattok, jó németek. Szavazzatok az AfD jelöltjére! Különben is: mocskos idegenek, haza!

Bravó! Letöltendő szabadságvesztéssel sújtják a pedofilokat Lengyelországban, akár életfogytiglant is kaphatnak

2019. június 14. 06:47

pedofil_resize.jpgRendkívüli esetekben akár életfogytiglannal is sújtható ezután a pedofília Lengyelországban. A módosítások értelmében pedofil bűntettekért csakis letöltendő szabadságvesztés szabható ki, az ilyen bűncselekmény nem évül el, és a jövőben 5-től 30 évig terjedő, rendkívüli esetekben akár életfogytiglani szabadságvesztéssel is sújtható.

Romániai embercsempész bandát gyűjtöttek be Franciaországban

2019. június 14. 06:31

Embercsempészettel foglalkozó román szervezett bűnözői csoport tizenegy tagját állították elő a román és a francia hatóságok különleges egységei, a csoport az elmúlt egy évben több mint 300 illegális bevándorlót szállított, vagy próbált Nagy-Britanniába juttatni - közölte az európai uniós ügyészségi szervezet (Eurojust) csütörtökön

Régebbi hírek a rovatban:


A rovat teljes archívuma
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 699 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat